Oman osaamisen myyminen -koulutus

Oman osaamisen myyminen -koulutus

  • 11.09.2018 12:00 — 11.09.2018 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Miten hyödynnän tämän päivän B2B-myynnin oppeja ja käytänteitä osana työnhaun myyntiprosessia? Koulutuksessa analysoimme myyntiprosessia ja sen nykypäivän vivahteita, joita voi suoraan hyödyntää oman osaamisen tarjoamisessa yrityksille erityisesti piilotyöpaikkojen osalta. Myyntiprosessia tarkastellaan steppi kerrallaan ja käytäntöön pureutuen. Steppejä ovat esim.: Miten spiikki kannattaa rakentaa, miten soitan, mikä prosessin eri vaiheissa on tavoitteena, miten homma toimii nykyajan teknologioita hyödyntäen, miten hyödynnän kalenterikutsuja, mitä esitettävässä materiaalissa olisi hyvä olla. Tarkoitus on tarjota osallistujille selkeä käytännönläheinen malli, jonka avulla jokainen pystyisi ”myymään” omaa osaamistaan yrityksille.

 

Kouluttajana on Ari Paananen (KTM), ProSupport. Ari on toiminut yrittäjänä yli 10 vuotta ja sekä myynti- että rekrytointikonsulttina. Nykyään hän mm. auttaa yrityksiä integroimaan etätapaamiset osaksi myyntiprosessia.

Ilmoittauduthan viimeistään 10.9. klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry