Oman osaamisen brändääminen

Oman osaamisen brändääminen

  • 06.11.2019 09:00 — 06.11.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tässä koulutuksessa paneudutaan siihen, miten omaa osaamista voi onnistuneesti brändätä eli kuinka muodostaa omasta osaamisesta kokonaisuus, jolla erottautua. Tätä on myös tämän päivän tehokas työnhaku.

Koulutuksen teemat:

  • Miten kiteytät oman osaamisesi?
  • Miten erotut muista alasi osaajista?
  • Miten rakennat positiivistä ammatillista mielikuvaa?
  • Miten kerrot muille osaamisestasi?
  • Mitä modernin työnhaun keinoja hyödynnät tukena?

Innostava koulutus sisältää alustuksia, harjoituksia ja runsaasti vinkkejä oman osaamisen brändäämiseen.

 

Kouluttajana toimii Pilvi Nybom, kokenut uravalmentaja ja Tradenomien ura-ja työhyvinvointipalveluiden vetäjä.

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon 29.10. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry