Oman osaamisen argumentointi ja videotyöhakemus

Oman osaamisen argumentointi ja videotyöhakemus

  • 14.11.2018 09:00 — 14.11.2018 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Rekrytoiva työnantaja etsii aina tiimiinsä hyvää ja osaavaa uutta työntekijää. Sinä olet sellainen, mutta miten erottua ja tuoda osaaminen esiin selkeästi ja uskottavasti?

Koulutuksessa käydään läpi oman osaamisen argumentointiin liittyviä lähtökohtia konkreettisin ja rohkaisevin esimerkein ja neuvoin.

Koulutus antaa eväitä oman osaamisen argumentoimiseen ja asiantuntijana esiintymiseen. Koulutuksessa saat vinkkejä siihen, miten osoitat ja vakuutat työnantajalle olevasi ”juuri se hyvä tyyppi”.

Iltapäivän koulutusosuudessa perehdytään myös videotyöhakemuksen tekemiseen käytännönläheisesti ja kokeillen. Video perustuu aamupäivällä tehtyyn osaamisargumentointityöhön. Osaamisargumentointiasi voit tietysti hyödyntää muussakin työnhaussasi. Videotyöhakemusta varten tarvitset mukaan oman älypuhelimen. Videotyöhakemuksesi jää siis sinulle itsellesi ja päätät itse, kuinka ja missä sitä hyödynnät.

 

Kouluttaja Terhi Meriläinen on puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja. Hänen erikoisosaamisalueisiinsa ja koulutusrepertuaarinsa kuuluu muun muassa vaikuttava viestintä, suostuttelu, puheella vaikuttaminen sekä argumentaatio- ja väittelytaidot. Voit tutustua Terhiin lisää osoitteessa Vokomotiivin sivuilla  ja LinkedInissa.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry