Oma suunta työnhakuun

Oma suunta työnhakuun

  • 17.04.2019 09:00 — 17.04.2019 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, 33100 Tampere

Oma suunta työnhakuun -koulutus koostuu kolmesta osiosta, jotka tukevat oman työnhaun prosessia:

  • Yksilöllisten menneiden kokemusten vaikutus työnhakuun nyt
  • Omien arvojen ja motivaation vaikutus työnhakuun
  • Oma työnhaku jatkossa

 

Koulutuksessa lähestytään työnhakua kolmesta eri yksilöllisestä lähestymiskulmasta.  Ensin ns. putsataan ajatuksia epämiellyttävistä tai epäonnistuneista menneistä kokemuksista, jotta päästään rakentamaan omannäköistä tulevaisuutta. Omannäköinen tulevaisuus rakentuu omien arvojen ja sisäisen motivaation mukaisesti, joita tarkastellaan harjoituksien kautta, unohtamatta realiteettia ja ulkoisia paineita. Lopuksi jokainen rakentaa oman työnhaun etenemiseen projektin, johon voi sitoutua.

Työmenetelminä koulutuksessa on ohjaavaa keskustelua, luentoa sekä yksilöllisiä ja ryhmässä tehtäviä harjoituksia. Ota mukaan avoin ja rohkea mieli, uskalla tarkastella asioita omasta näkökulmastasi, ja ehkä löydät omanlaisesti tavan toteuttaa työnhakuasi!

Tehdään työnhausta tavoitteellista, oman näköistä ja omaan hetkeen sopiva projekti, johon jokainen voi siten itse sitoutua ja samaistua. Itse laadittu tavoitteellinen suunnitelma syntyy omista arvoista ja sisäisistä motivaatiotekijöistä huomioiden kuitenkin ne ulkopuolelta tulevat vaatimukset, joihin ei itse pysty vaikuttamaan muuttamalla niitä.

 

Kouluttajana toimii yo-merkonomi, YTM, AmO, prosessikonsultti ja työnohjaaja (STOry) Tuula-Maria Mattila. Tuula-Maria Mattila toimii päätyökseen kahden opintolinjan luotsaajana yksityisessä kansanopistossa, ja opettaa johtamista sekä työ- ja organisaatiopsykologiaa. Sivutoimisesti hän auttaa organisaatioita ja henkilöstöä kohti hyvinvoivaa ja tuloksellista työyhteisöä, fasilitoi eri prosesseja ja sparraa esim. työttömiä elämän siirtymävaiheessa kohti uutta suunnitelmaa.

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 10.4. Voit ilmoittautua mukaan (ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin), kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry