Oletko valmis piilotyönhakuun?

Oletko valmis piilotyönhakuun?

  • 11.12.2018 09:15 — 11.12.2018 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Piilotyöpaikoista puhutaan työllistymisen väylänä, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Millaisia vaatimuksia piilotyönhaku asettaa työnhakijan toiminnalle? Onko Tampereen seudulla piilotyömarkkinoita asiantuntijoille? Koulutuksessa käydään läpi piilotyönhakua käytännönläheisesti Pirkanmaan alueella: menestyvät ja kasvavat yritykset toimialoittain, niiden lähestyminen ja avoimen työhakemuksen kirjoittaminen. Koulutuksen tavoitteena on rohkaista työnhakijoita lähestymään potentiaalisia rekrytoivia yrityksiä ilman, että yrityksessä on juuri työpaikka auki. Koulutuksen sisällön rakentamisessa hyödynnetään uutta Vainu-työkalua, josta pystytään hakemaan alueellisesti työllistymiseen liittyviä signaaleja.

Kouluttajana toimii urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry:stä.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry