Nykypäivän työnhaun realismi ja vinkit siitä selviytymiseen (etänä)

Nykypäivän työnhaun realismi ja vinkit siitä selviytymiseen (etänä)

  • 08.09.2020 09:00 — 08.09.2020 12:00
  • Etätapahtuma

Mitä moni työllistynyt työnhakija / pitkään töitä hakeneet olisivat halunneet kuulla jo heti työnhakunsa alussa nykypäivän työnhausta?Tämän valmennuksen vinkkien ja aiheiden avulla saat roppakaupalla aikaasi ja hermojasi säästävää vinkkiä työnhakuusi ja vältät monta karikkoa työnhakusi varrella!

Työnhaku, työttömänä olo ja siitä takaisin töihin, jopa unelmatyöhön, suuntaaminen vaatii monenlaista tsemppiä, tietoa ja taitoa. Tule mukaan ottamaan yhdessä asia haltuun. Tilaisuus soveltuu erityisesti tuoreille työnhakijoille, ja käy oikein hyvin myös sinulle, joka haluat erilaisia näkökulmia ja/tai tsemppiä työnhakuusi tai haluat benchmarkata työnhakutaktiikkaasi!

 

Valmennuksen sisältö:

  • Työttömyys elämänmuutoksena
  • Mitä nykypäivän työnhaku on ja miten siihen pitää suhtautua
  • Työnhaun tavoiteasetanta
  • Työllistymisvaihtoehtoja – perinteinen vs. monipuolisemmat työnteon tavat
  • Avoimet työpaikat vs. piilotyöpaikat – kumpiinko panostaisin, missä ja miten?
  • Pettymysten kohtaaminen
  • Työnhaun dokumentit ja kanavat

 

Valmentajana Jaana Taskula, Uratehdas.

 

Tapahtuma järjestetään etänä ja ilmoittauduttuasi saat osallistumistiedot lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittauduthan viimeistään ma 7.9. klo 12.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry