Näin myyn omaa osaamistani

Näin myyn omaa osaamistani

  • 26.03.2019 09:00 — 26.03.2019 16:00
  • Otavalankatu 9A, Tampere

Työnhaussa oman osaamisen myynti koetaan usein vaikeana ja epämiellyttävänäkin. Tämä koulutus auttaa sinua näkemään myynnin asiakaspalveluna ja kehittää valmiuksiasi tarjota osaamistasi valitsemillesi kohdeyrityksille. Koulutus pilkkoo myyntiprosessin helposti ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi ja kannustaa sinua pohtimaan oman osaamisen myyntiä eri näkökulmista. Saat selkeän käsityksen siitä, mitä sinun kannattaa myydä, miten ja kenelle.

Koulutus on käytännönläheinen ja sisältää paljon harjoituksia. Käymme yhdessä läpi asiakaslähtöisen B2B-myynnin perusteet ja sovellamme opittua tilanteisiin, joissa tavoitteena on myydä omaa osaamista valituille kohdeyrityksille.

Koulutuksen teemoja:

  • Myynnin perusteet myyntiprosessista mittareihin
  • Kenelle myyt? Kohderyhmä ja unelma-asiakas
  • Mitä myyt? Osaamisen ja ydinviestin kiteytys
  • Miksi asiakas ostaisi? Asiakasarvon merkitys
  • Miten myyt? Oma myyntikampanja
  • Myynnin esteitä ja niihin vaikuttamista

 

Koulutuksen vetää asiakaslähtöisen myynnin ammattilainen ja Certified Business Coach Katri Koli, jolla on lähes 10 vuoden kokemus B2B-myynnistä, myynnin johtamisesta ja asiantuntijamyyjien valmentamisesta. Katri on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI ja toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 19.3. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Koulutuksen aikana pidetään omakustanteinen lounastunti.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry