Miten voin hyödyntää laskuttamista työnhaussa?

Miten voin hyödyntää laskuttamista työnhaussa?

  • 23.04.2019 12:00 — 23.04.2019 16:00
  • Otavalankatu 9A, Tampere

Työelämän murros näkyy konkreettisesti: yhä useammalle työtä tarjotaan – mutta palkanmaksun sijaan pyydetään lähettämään lasku tehdystä työstä.  Laskuttaen tehtävän työn ja ns. kevytyrittäjien määrä on kasvanut vuosi vuodelta. Myös esim. netissä löytyy erilaisia alustoja, joilla työtä myydään ja ostetaan.

Miltä työn tulevaisuus siis näyttää? Ja mitä työttömyysturvalaki mahdollistaa? Mitä tarkoittaa ns. kevytyrittäjyys työttömyysturvalain näkökulmasta? Kuinka sitä voi hyödyntää työnhaussa ja oman osaamisen myymisessä? Mitä plussia ja miinuksia laskuttamalla tehdyssä työssä on? Miten laskuttamalla tai kevytyrittäjänä tehtyä työtä voi hyödyntää työnhaussa tai vaikka lisäansiona töitä hakiessaan? Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan!

Kouluttajana toimii Mirja Taipale, joka on osuuskuntayrittäjyyteen ja erilaisiin itsensä työllistämisen tapoihin erikoistunut yritysneuvoja.

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 16.4. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry