Miten vakuutan tulevan työnantajani omasta osaamisestani etätapaamisessa?

Miten vakuutan tulevan työnantajani omasta osaamisestani etätapaamisessa?

  • 09.06.2020 09:00 — 09.06.2020 13:00

Etätapaamiset ovat erittäin hyvä tapa käydä läpi omaa osaamista potentiaalisen työnantajan kanssa. Muulloinkin kuin korona-aikana etätapaaminen voi olla helpompi saada sopimaan tulevan työnantajan kalenteriin kuin kasvokkain tapaaminen. Etätapaaminen eroaa dynamiikaltaan hieman kasvokkaintapaamisesta, mikä vaatii erityishuomiota myös tapaamisessa hyödynnettävän materiaalin osalta.

Miten ja minkälaisella oman osaamisen etämyyntimateriaalilla vakuutan tulevan työnantajani? Sujuvassa etätapaamisessa käydään läpi kiteytetysti omaa osaamista hyötynäkökulmasta selkeän rakenteen pohjalta. Rakenteeltaan napakka ja hyvin suunniteltu materiaali varmistaa onnistuneen etätapaamisen sekä tarjoaa mahdollisuuden päästä keskusteluissa eteenpäin.

Tässä koulutuksessa paneudutaan etätapaamisten anatomiaan sekä erityisesti tapaamisen pohjana olevaan materiaaliin, sen rakenteeseen sekä läpikäyntiin.

 

Valmentajana toimiva Ari Paananen (KTM) on tamperelainen yrittäjä ja B2B-myynnin skaalauksen osaaja.

Ari täyttää päivänsä Dista Oy:n asiakascaseilla sekä JULMA consulting Oy:n myyntiprosessikonsultoinneilla. Viimeisen 13 vuoden aikana Ari on auttanut yrityksiä kasvattamaan myyntiään parantamalla kaupanteon todennäköisyyksiä haastamalla yritysten nykyiset myyntiprosessit ja tuomalla ne nykypäivään. Digitalisaation nimissä tämän päivän myyntiprosessi hyödyntää vahvasti etätapaamisia osana kokonaisuutta.

Arilla on myös kokemusta rekrytoinnista ja headhuntingista.

 

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 2.6. klo 12 mennessä.  Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 2.6. mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry