Miten työttömyys tai lyhyet työsuhteet vaikuttavat eläketurvaan?

Miten työttömyys tai lyhyet työsuhteet vaikuttavat eläketurvaan?

  • 27.10.2021 13:00 — 27.10.2021 14:30
  • Etätapahtuma

Miten työttömyys tai lyhyet työsuhteet vaikuttavat eläketurvaan?

Tiivis info 27.10 klo 13-14:30, ilmoittaudu mukaan! Turvaa tulevaisuutesi.

Tiesitkö, että pienenkin työn vastaanottaminen vaikuttaa tulevaan eläkkeeseesi? Entä tiesitkö mitä uusia eläkevaihtoehtoja sinulla on täytettyäsi 61 vuotta?

Tule kuulemaan ajantasaista tietoa eläketurvalainsäädännössä ja siitä miten työttömyys ja työn vastaanottaminen siihen vaikuttaa! Pohdimme myös yrittäjän eläkeasioita sekä ns. kevytyrittäjyyden suhdetta eläkkeeseen.

 

Asiantuntijanamme on Anne Tamminen työeläkevakuuttaja Elosta. Anne toimii Elon yhteyspäällikkönä ja hänellä on erittäin hyvä ymmärrys myös vapaaehtoisesta eläkevakuuttamisesta sekä yrittäjän henkilövakuuttamisesta.

Halutessasi voit myös lähettää omia kysymyksiäsi eläkkeeseen liittyen Annelle selvitettäväksi jo etukäteen osoitteeseen anne.tamminen@elo.fi. Tilaisuudessa käydään läpi vastauksia näihin kysymyksiin joko yleisellä tasolla yhdessä tai henkilökohtaisesti tilaisuuden jälkeen. Myös tapahtuman aikana on mahdollista esittää kysymyksiä.

Asiaan virittäytymiseksi voit myös käydä etukäteen tutustumassa omaan tulevaan eläketurvaennusteeseesi osoitteessa: www.tyoelake.fi

 

Ilmoittauduthan mukaan! Ilmoittautuminen on auki niin pitkään, kuin alla oleva lomake on näkyvillä!

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry