Miten työttömyys tai lyhyet työsuhteet vaikuttavat eläketurvaan?

Miten työttömyys tai lyhyet työsuhteet vaikuttavat eläketurvaan?

  • 14.04.2021 10:00 — 14.04.2021 11:00
  • Etätapahtuma

Tiesitkö, että pienenkin työn vastaanottaminen vaikuttaa tulevaan eläkkeeseesi? Entä tiesitkö mitä uusia eläkevaihtoehtoja sinulla on täytettyäsi 61 vuotta?

Tule kuulemaan ajantasaista tietoa eläketurvalainsäädännössä ja siitä miten työttömyys ja työn vastaanottaminen siihen vaikuttaa! Pohdimme myös yrittäjän eläkeasioita sekä ns. kevytyrittäjyyden suhdetta eläkkeeseen.

 

Asiantuntijanamme on Anne Tamminen työeläkevakuuttaja Elosta. Anne toimii Elon yhteyspäällikkönä ja hänellä on erittäin hyvä ymmärrys myös vapaaehtoisesta eläkevakuuttamisesta sekä yrittäjän henkilövakuuttamisesta.

Halutessasi voit myös lähettää omia kysymyksiäsi eläkkeeseen liittyen Annelle selvitettäväksi jo etukäteen osoitteeseen anne.tamminen@elo.fi. Tilaisuudessa käydään läpi vastauksia näihin kysymyksiin joko yleisellä tasolla yhdessä tai henkilökohtaisesti tilaisuuden jälkeen. Myös tapahtuman aikana on mahdollista esittää kysymyksiä.

Asiaan virittäytymiseksi voit myös käydä etukäteen tutustumassa omaan tulevaan eläketurvaennusteeseesi osoitteessa: www.tyoelake.fi

 

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään to 8.4. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, toimivan nettiyhteyden, mikrofonin ja mielellään myös kameran. Ilmoittautuneet saavat Teams-osallistumislinkin sähköpostiinsa lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry