Miten tuotteistan oman osaamiseni? Business Model You® -koulutus, osa 2.

Miten tuotteistan oman osaamiseni? Business Model You® -koulutus, osa 2.

  • 29.05.2018 13:00 — 29.05.2018 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, 2 krs.33100 Tampere
Uratehdas, Otavalankatu 9A, 2 krs.33100 Tampere

Miten tuotteistan oman osaamiseni? Business Model You (R) -koulutus.
Hanni Pasanen, Arvo HR-palvelu

Ti 22.5. klo 13-16 (osa 1.) ja ti 29.5. klo 13-16 (osa 2.).

Tämä työpajamuotoinen koulutus auttaa tunnistamaan omaa ydinosaamista, erottautumaan muista ja kiteyttämään hyödyn, jota voit tuottaa asiakkaillesi tai tulevalle työnantajallesi. Koulutuksen aikana jokainen osallistuja pohtii ja sanoittaa ääneen omaa osaamistaan, sitä mitä voisi asiakkaalle tarjota, ketkä ovat asiakkaita ja lopuksi sitä hyötyä, joka erottaa muista. Koulutuksessa saa palautetta ja sparrausta omalle ajattelulleen sekä saa kommentoida myös toisten ideoita.

Menetelmänä on Business Model You mallipohja, johon pohdinta dokumentoidaan kouluttajan tuella ja jonka saa koulutuksen jälkeen itselleen. Koulutuksen keskeinen anti on työstää erilaisia oman osaamisen mahdollistamia vaihtoehtoja tulevaan työelämään ja työtehtäviin, saada palautetta muilta ja oppia kertomaan ääneen omasta osaamisesta ja toimintamalleista.

Koulutus on jaettu kahteen osaan ja molempiin osiin ilmoittaudutaan yhdellä kertaa. Kouluttajana toimii KTM, Certified Business Coach Hanni Pasanen, Arvo HR-palvelu.

Ilmoittautuminen koulutuksen osiin 1. ja 2. tapahtuu ilmoittautumalla tapahtuman 1. kautta molempiin osiin 1. ja 2.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry