Miten tuotteistan oman osaamiseni? Business Model You® -koulutus, osa 1.

Miten tuotteistan oman osaamiseni? Business Model You® -koulutus, osa 1.

  • 16.09.2020 09:00 — 16.09.2020 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tämä työpajamuotoinen koulutus on jaettu kahteen osaan ja molempiin osiin ilmoittaudutaan yhdellä kertaa. Tapahtumat ovat ke 16.9. klo 9 – 12 (osa 1.) ja ke 21.9. klo 9 – 12 (osa 2.).

Tämä koulutus auttaa sinua tunnistamaan omaa ydinosaamistasi,  erottautumaan muista ja kiteyttämään sen hyödyn, jota osaamisellasi ja omalla persoonallisella työtavallasi tuotat asiakkaillesi tai tulevalle työnantajallesi. Koulutuksessa työskennellään yksin, pareittain ja pienryhmissä. Saat palautetta ja sparrausta omalle ajattelullesi ja pääset kuulemaan ja kommentoimaan toisten ideoita.

Menetelmänä on Business Model You -mallipohja, johon pohdinta dokumentoidaan kouluttajan tuella ja jonka saa koulutuksen jälkeen itselleen. Koulutuksen keskeinen anti on työstää erilaisia oman osaamisen mahdollistamia vaihtoehtoja tulevaan työelämään ja työtehtäviin, saada palautetta muilta ja oppia kertomaan ääneen omasta osaamisesta ja toimintamalleista. Business Model You -työskentely sopii sekä sinulle, joka haet seuraavaa työnantajaa, että sinulle, joka mietit oman osaamisesi myymistä yrittäjänä tai kevytyrittäjänä.

Kouluttajana toimii KTM, Certified Business Coach Hanni Pasanen, Arvo HR-palvelu.

 

Ilmoittaudu molempiin osakoulutuksiin yhdellä ilmoituksella tästä viimeistään 9.9. klo 12 mennessä.

Muistutus: Uratehtaan ulkopuolisten maksullisten kouluttajien pitämiin koulutuksiin ja tapahtumiin tarvitsemme minimimäärän osallistujia täyteen viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa, jotta koulutus toteutuu. Ilmoittautumislinkki pysyy auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana (silloin kun koulutus toteutuu). Muistathan myös ilmoittaa, jos et pääse osallistumaan koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, niin annamme paikkasi seuraavalle osallistujalle.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Ilmoittaudu

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry