Miten pidät yllä suoritustasoasi kun haet töitä? (toteutus etänä)

Miten pidät yllä suoritustasoasi kun haet töitä? (toteutus etänä)

  • 17.04.2020 09:00 — 17.04.2020 13:00

Suoritustason ylläpitäminen riippumatta kohdatuista pettymyksistä on yksi tärkeimmistä asioista työnhaussa. Vaikka tiedossasi olisi ihan kaikki työn hakemisen parhaat strategiat, niillä ei tee mitään, ellet saa itseäsi tekemään töitä järjestelmällisesti kohti tavoitteitasi. Tule kuulemaan, pohtimaan ja keskustelemaan työnhaun motivaatiotekijöistä, epämukavuusalueelle hallitusti menemisestä, itsetunnosta sekä mielikuvaharjoittelusta! Saat tältä luennolta uutta bensaa tankkiisi, kun olet matkalla kohti haluamaasi työpaikkaa.

 

Tilaisuuden aiheita ovat mm.:

  • Viitekehys, miten parantaa taitojasi
  • Miten teet työnhakuun liittyvistä hankalista asioista miellyttäviä?
  • Epämukavuusalueen muuttaminen mukavuusalueeksi turvallisesti ja järjestelmällisesti
  • Asioihin suhtautumisen muuttaminen
  • Motivaation löytäminen haluttuun toimintaan
  • Oman toiminnan tukeminen: Itsetunnon parantaminen ja sisäisen dialogin muuttaminen
  • Oikea mielikuvaharjoittelu työnhakutilanteita varten

 

Kouluttajana toimii Markku Häikiö (markkuhaikio.com). Markku on sertifioitu henkinen valmentaja, NLP master practitioner sekä kauppatieteiden maisteri, joka toimi mm. liiketoimintayksikön päällikkönä sekä ennen siirtymistään kokopäiväiseksi valmentajaksi. Markku valmentaa yksilöitä ja organisaatioita parantamaan henkistä kapasiteettiaan, ottamaan käyttöön parempia strategioita elämän, työn ja työnhaun hallintaan, lisäämään hyvinvointiaan sekä tuntemaan itsensä paremmin.

 

HUOM! Toteutetaan etänä. Etänä osallistumiseen tarvitset oman koneen ja nettiyhteyden. Lähetämme lisätietoa ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä valmennusta.

Ilmoittauduthan viimeistään 9.4. klo 12 mennessä. Muistutus: Uratehtaan ulkopuolisten maksullisten kouluttajien pitämiin koulutuksiin ja tapahtumiin tarvitsemme minimimäärän osallistujia täyteen viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa, jotta koulutus toteutuu! Ilmoittautumislinkki pysyy auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana (silloin kun koulutus toteutuu). Muistathan myös ilmoittaa, jos et pääse osallistumaan tapahtumaan.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry