Miten pidän yllä työnhakuvirettäni ja tuen työssäjaksamista?

Miten pidän yllä työnhakuvirettäni ja tuen työssäjaksamista?

  • 24.11.2021 09:00 — 24.11.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Miten pidän yllä työnhakuvirettäni ja tuen työssäjaksamista?
Verkkokoulutus, etätapahtuma

Työnhaku on psyykkisesti(kin) vaativaa työtä. Innostut avoimesta työpaikasta, haet työtä ja tuloksena Ei Kiitos. Työnhakijana on tärkeää pitää huolta myös omasta työnhakuvireestä ja jaksamisesta. Koulutuksessa saat konkreettisia vinkkejä työnhakuvireen ylläpitoon ja työssäjaksamiseen

Kouluttajana Susan Calonius, Coolla OY on Akavan erityisalojen ammattiliiton yhteistyökumppani.  Susan on työelämän ravistelija/uravalmentaja, jonka tavoitteena on herättää ihmisissä uusia ajatuksia omaan työelämään, osaamiseen, urapolkuun ja yrittäjyyteen liittyen. Susan auttaa vuosittain satoja korkeasti koulutettuja työnhakijoita työnhaussa ja asiakkaiden korkea työllistymisprosentti (80%) kertoo hänen rautaisesta ammattitaidosta ja periksiantamattomuudestaan.

Koulutuksessa käydään läpi, miten pitää yllä psyykkistä kuntoa työnhaussa ja työelämässä. Käymme läpi mm:

– Resilienssi työnhaussa ja työssä
– Miten hyödynnän Eisenhowerin matriisia työnhaussa?
– Mitä voin vaatia työnhakijana työnantajalta?
– Erilaisten vertaisryhmien merkitys
– Mentorointi osana jaksamista
– Mistä ja miten saan apua?
– Miten pääsen yli huijarisyndroomasta & arvottamuuden kokemuksesta?

Koulutuksen aikana käydään yhdessä aktiivista avointa keskustelua koulutusteemoista ja saadaan vastauksia koulutuksen aiheista nouseviin kysymyksiin.

Huom! Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille, korkeasti koulutetuille työttömille työ. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme.

Jos et ole jo joukossamme, liity uratehtaalle tästä.

Tervetuloa! Ilmoittaudu mukaan alla näkyvällä lomakkeella.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry