Miten lähestyä yrityksiä vuonna 2021

Miten lähestyä yrityksiä vuonna 2021

  • 03.11.2021 10:00 — 03.11.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Miten lähestyä yrityksiä vuonna 2021?

 

Verkkokoulutus ke 3.11.2021, klo 10.00-12.00

Kulunut vuosi on vähentänyt face-to-face tapaamisia, joten uudet keinot tehokkaaseen verkostoitumiseen ja työllistymiseen ovat tarpeen! Valmennuksessa käydään läpi osallistujien omia kokemuksia vuoden 2021 työnhausta, mietitään mistä löytää sopivia yrityksiä ja henkilöitä yhteydenottoihin sekä ideoidaan yhdessä uusia lähestymistapoja piilotyönhakuun ja työllistymiseen.

 

Koulutuksessa käymme läpi:

  • Osallistujien kokemuksia vuoden 2021 työnhausta ja verkostoitumisesta
  • Mitkä yritykset ovat tämän ajan voittajia?
  • Mistä löytää sopivia yrityksiä ja henkilöitä yhteydenottoihin?
  • Ideointia – miten kontaktoida yrityksiä tuloksellisesti?
  • Miten aktivoitua uudella tavalla?

Kouluttajana toimii Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava. Hänellä on pitkä kokemus rekrytoinnin ja uravalmennuksen parissa. Nina on toiminut yli kahdeksan vuotta Suomen Ekonomien uravalmentajana ja hän valmentaa säännöllisesti myös Uratehtaalla. Voit tutustua tästä tarkemmin Ninan taustaan.

Ilmoittauduthan ajoissa, kuitenkin viimeistään 27.10. klo 12:00 mennessä, mukaan kuitenkin pääset ilmoittautumaan niin pitkään kuin alla oleva ilmoittautumislomake on näkyvillä.

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry