Miten lähestyä yrityksiä korona-aikana?

Miten lähestyä yrityksiä korona-aikana?

  • 27.10.2020 10:00 — 27.10.2020 12:00
  • Etätapahtuma

Korona-aika on vähentänyt face-to-face tapaamisia, joten uudet keinot tehokkaaseen verkostoitumiseen ja työllistymiseen ovat tarpeen! Valmennuksessa käydään läpi osallistujien omia kokemuksia syksyn 2020 työnhausta, mietitään mistä löytää sopivia yrityksiä ja henkilöitä yhteydenottoihin sekä ideoidaan yhdessä uusia lähestymistapoja piilotyönhakuun ja työllistymiseen.

Koulutuksessa käymme läpi:

  • Osallistujien kokemuksia korona-ajan työnhausta ja verkostoitumisesta
  • Mitkä yritykset ovat korona-ajan voittajia?
  • Mistä löytää sopivia yrityksiä ja henkilöitä yhteydenottoihin?
  • Ideointia – miten kontaktoida yrityksiä tuloksellisesti?
  • Miten aktivoitua uudella tavalla?

 

Kouluttajana toimii Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava. Hänellä on pitkä kokemus rekrytoinnin ja uravalmennuksen parissa. Nina on toiminut yli seitsemän vuotta Suomen Ekonomien uravalmentajana ja hän käy myös säännöllisesti valmentamassa Uratehtaalla. Voit tutustua tästä tarkemmin Ninan taustaan.

 

 

 

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ti 20.10. klo 12.00. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry