Miten ammatillinen TAKKin koulutus voi auttaa sinua eteenpäin seuraavaan urasteppiin?

Miten ammatillinen TAKKin koulutus voi auttaa sinua eteenpäin seuraavaan urasteppiin?

  • 26.11.2019 10:00 — 26.11.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Voisiko uutta sinulta mahdollisesti puuttuvaa ja siten työllistymistäsi edistävää osaamista hankkia myös ammatillisen koulutuksen kautta? Tiesitkö, että TAKK tarjoaa monenlaisia koulutus- ja pätevöitymismahdollisuuksia mm. taloushallintoon, johtamiseen, yrittämiseen ja kaupan alaan liittyen? Tule tutustumaan ammatillisen koulutuksen tarjoamiin vaihtoehtoihin ja keskustelemaan, olisiko niistä jotakin sovellettavissa sinun aiempaan osaamiseesi ja työllistymisesi tavoitteisiin. Lisäksi tilaisuudessa keskustellaan, millaisia koulutustarpeita tähän tilaisuuteen osallistuvilla on ja visioidaan millainen koulutus tukisi parhaiten osallistujien työllistymistä.

Tilaisuudessa meitä asian äärelle ohjaa Anni Niva, opiskelijapalveluiden koordinaattori, opinto-ohjaaja, ammatillinen erityisopettaja ja kielikouluttaja TAKKista, jolla on 20 vuoden kokemus ammatillisesta aikuiskoulutuksesta.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 25.11. klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry