Miten aloittaa yrittäjyys tai kevytyrittäjyys?

Miten aloittaa yrittäjyys tai kevytyrittäjyys?

  • 05.05.2021 09:00 — 05.05.2021 11:00
  • Etätapahtuma

Mietitkö yrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä? Tai oletko huomioinut tällaisen reitin työllistyä? Oman yrityksen perustaminen tai kevytyrittäjyys ovat hyviä vaihtoehtoja palkkatyölle. Monelle yritykselle on helpompaa ostaa osaamista ja maksaa osaamisen käytöstä lasku, kuin palkata osaamista tarjoava henkilö yritykseen.

Aiheina ovat mm.:

  • Mitä yrittäjyys ja kevytyrittäjyys käytännössä tarkoittaa?
  • Mitä minun pitää tietää suunnittelua tai aloittamista varten?
  • Mitä etuja ja riskejä yrittäjyydessä ja kevytyrittäjyydessä on?
  • Miten toimin TE-toimiston ja työttömyysetuuteni maksajan kanssa?
  • Mistä saan apua suunnitteluun tai aloittamiseen?

 

Maija Heino toimii valmentajana Omapajalla, sparraa kevytyrittäjänä aloittavia ja yritysten perustajia. Palkkatyön lisäksi Maija toimii nykyisin myös kevytyrittäjänä. Omaa yritystään Uusivirettä Maija on pyörittänyt yli kymmenen vuotta. Tutustu Maijaan LinkedInissä.

 

 

 

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneet saavat Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry