Minustako esimies?

Minustako esimies?

  • 16.01.2019 09:00 — 16.01.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Olisiko esimiestyö sinun juttusi? Et ole ihan varma? Tai et ole vielä päässyt ottamaan sitä askelta? Mitä esimiehenä toimiminen tänä päivänä tarkoittaa ja mitä odotuksia työntekijöillä on esimiehiä kohtaan? Mitä valmentava johtajuus on käytännössä?

Valmennuksen teemoja:

Valmentava esimiehisyys
Luottamuksen rakentaminen
Asiantuntijasta esimieheksi siirtyminen
Vahvuusajattelu ja erilaisuuden arvostaminen
Muutoksen johtaminen voi olla kivaa!

Esimiehen rooli uudistuu parhaillaan. Joissain yrityksissä ei ole esimiehiä enää lainkaan ja samanaikaisesti on yrityksiä, joissa johtajat päättävät kaikesta. Suurin osa yrityksistä toimii näiden ääripäiden välissä, jossa on tilaa monenlaisille esimiehille. Myös sinulle?

 

Valmentajana toimii ura- ja business coach Merja Uschanoff, Aurinkoinen Polku. Merjalla on pitkä kokemus esimiestehtävistä, coachaamisesta ja muutoksen johtamisesta.

Motto: jokainen ansaitsee hyvän esimiehen, joka antaa työntekijöiden loistaa ja kehittyä!

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry