Mindfulness – mielen voimaa työnhakuun

Mindfulness – mielen voimaa työnhakuun

  • 24.04.2019 09:00 — 24.04.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, 33100 Tampere

Nykypäivänä työnhakijan arki on haastavaa ja keskittymiskyky on usein koetuksella. Aktiivinen työnhaku on onnistumisen ja pettymysten vuoristorataa, ja oman mielen sisäisiä ja ulkoisia paineita riittää.

Miten johdan itseäni onnistumaan työnhaussa? Miten pidän yllä työnhakuvirettäni?  Tietoinen oman mielen johtaminen on monelle se tärkeä puuttuva tekijä. Tämä koulutus auttaa sinua johtamaan itseäsi ja saat tutkittua tietoa mielen toiminnasta ja käytännön konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia parempaan keskittymiseen ja vuorovaikutukseen.

Valmennustyyli on ratkaisukeskeinen, osallistava, rohkaiseva ja osallistujien omaa osaamista arvostava. Koulutuksen on tarkoitus toimia osallistujille ajatusten herättäjänä, tiedon jakajana ja oivalluttaa konkreettisesti henkilökohtaista tavoitetta kohti. Edessä on vuorovaikutteinen aamupäivä, keskustelemme ja teemme asioita käytännössä. Ota siis mukaan paperia, kynää ja kalenterisi.

Koulutuksen teemoja:

  • Tehokkaan mielen matriisi
  • Tasapainoisen mielen strategiat
  • Fiksut työtavat, suunnittelu ja seuranta
  • Mindfulness-harjoitus
  • Hyväksyminen ja irtipäästäminen

Kouluttajana on  Erja Mäkilä, Potential Project Finland.  Erja on työelämän mindfulness-kouluttaja ja kokenut uravalmentaja. Hän on ollut itsekin työtön ja harjoittanut mindfulnessia noin 10 vuoden ajan. Erja haluaa auttaa ihmisiä luomaan merkityksellistä ja tasapainoista (työ)elämää! Tutustu Erjaan LinkedInissä tästä.

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 17.4. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry