Mindfulness: mielen voimaa työnhakuun

Mindfulness: mielen voimaa työnhakuun

  • 27.05.2020 09:00 — 27.05.2020 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Työnhakijan arki on haastavaa ja keskittymiskyky on usein koetuksella. Aktiivinen työnhaku on onnistumisten ja pettymysten vuoristorataa. Sekä oman mielen sisäisiä että ulkoisia paineita riittää.   Miten pidän yllä työnhakuvirettäni? Miten johdan itseäni onnistumaan työnhaussa? Tietoinen oman mielen johtaminen on monelle se tärkeä puuttuva tekijä työnhaussa. Tämä koulutus auttaa sinua johtamaan itseäsi ja saat tutkittua tietoa mielen toiminnasta. Saat myös käytännön konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia parempaan keskittymiseen ja vuorovaikutukseen. Perehdymme aivojen toimintaan ja tutkimme muutamia myyttejä liittyen keskittymiseen ja moniajoon.

 

Koulutuksen teemoja:

  • Tehokkaan mielen matriisi
  • Tasapainoisen mielen strategiat
  • Käytännön harjoituksia
  • Oma suunnitelma ja siihen sitoutuminen

 

Valmennus on ratkaisukeskeinen, osallistava, rohkaiseva ja osallistujien omaa osaamista arvostava. Koulutuksen on tarkoitus toimia osallistujille ajatusten herättäjänä, tiedon jakajana ja oivalluttaa konkreettisesti henkilökohtaista tavoitetta kohti. Edessä on vuorovaikutteinen aamupäivä, keskustelemme ja teemme asioita käytännössä. Ota siis mukaan paperia, kynää ja kalenterisi.

 

Valmentajana toimii Erja Mäkilä, joka on työelämän mindfulness kouluttaja ja kokenut uravalmentaja. Erja on itsekin kokenut työttömyyden ja on harjoittanut mindfulnessia noin 10 vuoden ajan. Erja haluaa auttaa ihmisiä luomaan merkityksellistä ja tasapainoista työelämää.

 

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 20.5. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Ilmoittaudu

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry