Mikä on työkykyni? Tietopaketti ammatillisesta kuntoutuksesta

Mikä on työkykyni? Tietopaketti ammatillisesta kuntoutuksesta

  • 04.05.2021 14:00 — 04.05.2021 15:00
  • Etätapahtuma

Mikä on työkykyni? Tietopaketti ammatillisesta kuntoutuksesta

Tilaisuus sopii sinulle, jos olet pohtinut työkykyäsi, olet mahdollisesti alkanut jo selvittää työkykyasioita yhdessä lääkärin/hoitavan tahon kanssa tai miettinyt työtä, joka olisi tulevaisuudessa terveydentilallesi soveltuva. Voit pohtia työkykyäsi yhdessä työkykyasioihin perehtyneiden uravalmentajien kanssa.

Kuka on oikeutettu ammatilliseen kuntoutukseen?
– Miten ammatilliseen kuntoutukseen haetaan?

Mitä ammatillinen kuntoutus tarkoittaa?
– Matkasi uuteen, terveydentilallesi soveltuvaan työhön
– Työkokeilun kautta tutustut uuteen alaan/tehtävään
– Työhönvalmennus toimii toisinaan tarkoin perusteluin työkokeilun jatkona
– Uudelleenkouluttautuminen
– Elinkeinotuki yritystoiminnasta kiinnostuneille

Toimeentulo ammatillisen kuntoutuksen aikana
– Työeläkeyhtiö tukemassa kuntoutusrahalla

 

Tilaisuuden pitää Katja Noponen Oy:n aluepäällikkö Sari-Penttilä-Savolainen ja uravalmentajat Lasse Komulainen ja Katja Kokko.

 

 

Tilaisuus päätetään vapaaseen keskusteluun. Tilaisuuden pitäjille voi lähettää kysymyksiä myös ennakkoon: katja.kokko@katjanoponen.fi. Ilmoittauduthan to 29.4.mennessä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, toimivan nettiyhteyden, mikrofonin ja mielellään myös kameran. Ilmoittautuneet saavat Zoom-osallistumislinkin sähköpostiinsa lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry