Mikä ihmeen kevytyrittäjyys? -info – Uratehtaalaisten vierailu TreStartille

Mikä ihmeen kevytyrittäjyys? -info – Uratehtaalaisten vierailu TreStartille

  • 19.11.2018 11:30 — 19.11.2018 13:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Mikä ihmeen kevytyrittäjyys? Mikä ihmeen TreStart? Kokoonnutaan yhteen ja kävellään yhdessä tutustumaan TreStartin tiloihin ja toimintaan Finlaysonille. TreStartissa kuuntelemme kevytyrittäjyys- ja osuustoiminta”guru” Mirja Taipaleen ja hänen kollegojensa pitämän hyvin informatiivisen tietoiskun kevytyrittäjyydestä eli mitä kevytyrittäjyys tarkoittaa ja miten se on mahdollista eritoten työttömänä työnhakijana ollessa ja mitä mahdollisuuksien ovia se voi avata.

Tervetuloa mukaan! Kokoonnumme siis ensin Uratehtaan aulassa klo 11.30, josta lähdemme kävellen TreStartille. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus vielä kokoontua esimerkiksi yhteiselle omakustanteiselle lounaalle lounaan lisäksi pureskelemaan juuri kuullun infotuokion antia. Uratehtaalta mukana Tiina ja/tai Jaana.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään pe 16.11. klo 12.00 mennessä.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry