Matkalla työhön – Avoimet ovet

Matkalla työhön – Avoimet ovet

  • 12.09.2019 10:00 — 12.09.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Pirkanmaan TE-toimisto ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut järjestävät yhteistyössä koko Pirkanmaan kattavan Matkalla työhön – avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuman 11.-12.9. Myös Uratehdas osallistuu tapahtumaan ja siten:

Tervetuloa tutustumaan Uratehtaaseen, Sinä korkeakoulutettu tai vastaavissa tehtävissä työskennellyt työtön työnhakija!

Uratehdas järjestää työnhakuun liittyviä koulutuksia ja työpajoja, uraneuvontaa sekä järjestää työnhakutapahtumia, kuten Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman.Uratehtaan toiminnassa mukana olo on vapaaehtoista ja maksutonta.

Tänä vuonna toimintaamme on osallistunut jo lähes 500 henkilöä. Mukana on monen sortin oman alansa asiantuntija- ja johtotehtävien osaajia, kuten insinöörejä, diplomi-insinöörejä, ekonomeja, tradenomeja, luonnontieteilijöitä sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. Suurin osa heistä on jo kokeneempia konkareita ja työelämän käänteissä marinoituja oman alansa ammattilaisia.

Tapaamisiin Uratehtaalla!

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry