LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennuksen päätöskokoontuminen

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennuksen päätöskokoontuminen

  • 03.12.2020 09:00 — 03.12.2020 11:00
  • Etätapahtuma

Tapahtuma on kohdistettu syksyn aikana LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmennuskokonaisuuteen osallistuneille, joten tapahtuma ei ole avoin uusille ilmoittautumisille.

______________________

Syksyn aikana Uratehdas on ottanut käyttöön LUONTAISET TAIPUMUKSET™-menetelmän. Uskomme menetelmän auttavan urasuunnittelussa ja urapolkujen hahmottamisessa sekä hahmottamaan millaisissa työtehtävissä ja -tilanteissa parhaiten viihtyy, mihin sitoutuu ja millaiset tehtävät tai tilanteet ehkä aiheuttavat haasteita.

Tässä valmennuksen päätöstapahtumassa kokoonnumme valmennukseen osallistuneiden kanssa vielä yhteen  pohtimaan analyysin herättämiä ajatuksia sekä omien tulosten hyödyntämistä omassa työnhaussa ja mahdollisesti muutenkin tulevaisuudessa.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry