LinkedIn tehokkaan työnhaun välineenä – LinkedIn pelikirja (etänä)

LinkedIn tehokkaan työnhaun välineenä – LinkedIn pelikirja (etänä)

  • 18.08.2020 13:00 — 18.08.2020 15:00
  • Etätapahtuma

Nyt LinkedIn pelikirja ja työnhakijan lisäsivut ovat Uratehtaan työnhakijoiden käytettävissä oman työnhaun tehostamiseen!

Etätapahtuman aluksi kuulemme pelikirjan ja lisäsivujen tekijän Juho Toivolan puheenvuoron LinkedInin tehokkaasta käytöstä työllistymisessä. Sen jälkeen tutustumme LinkedIn pelikirjaan ja työnhakijan lisäsivuihin. Lopuksi tutustumme Uratehtaan LinkedIn-aiheisiin workshoppeihin.

Saat LinkedIn pelikirjan ja työnhakijan lisäsivut sähköpostiisi tapahtuman jälkeen.

Puheenvuorossaan Juho tuo käytännön esimerkkien kautta tehokkaita toimintatapoja, jotka ovat todistetusti johtaneet työllistymiseen LinkedInin avulla. Nämä seitsemän toimintatapaa löytyvät myös Juhon kirjoittamasta LinkedIn-pelikirjasta, ja siihen liittyvistä työnhakijan lisäsivuista, jotka ovat Uratehtaan toimintaan osallistuvien käytössä.

 

Juho Toivola on työ- ja organisaatiopsykologi sekä rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja. Hän on työskennellyt mm. Finnairin ja Elisan rekrytoinnista vastaavana johtajana, ja tukenut kymmeniä suomalaisyrityksiä rekrytoinnin kehittämisessä. Juho tunnetaan yhtenä aktiivisimmista LinkedIn-palvelun tehokäyttäjistä. Rekrytoijien täydennyskouluttajana hänellä on ainutlaatuinen näkymä siihen, miten rekrytointeja eri yrityksissä käytännössä hoidetaan.

 

 

 

Tapahtuma toteutetaan etänä. Osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, mikrofonin, kameran ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme etäyhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

 

Järjestämme lisäksi Uratehtaalla workshoppeja, joihin voit halutessasi tulla yhdessä keskustelemaan ja pohtimaan LinkedInin hyödyntämistä työnhaussa pelikirjan pohjalta.

Huomaathan, että Uratehdas järjestää säännöllisesti myös LinkedIn perusteet -workshopin, jossa käydään yhdessä läpi LinkedIn-profiilin tärkeimmät osa-alueet ja asetukset.

 

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä tapahtuman toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 11.8. mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle.

Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry