LinkedIn perusteet työnhaussa

LinkedIn perusteet työnhaussa

 • 11.09.2019 13:00 — 11.09.2019 16:00
 • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Miksi yli miljoona suomalaista on tehnyt LinkedIn-profiilin?

Aikaamme leimaa tietynlainen ketteryyden tavoite, jota sosiaalinen media osaltaan edesauttaa. 2000- luvulla osaajat löytävät toisensa verkon kautta ja verkkopohjaiset oppimisympäristöt ovat arkipäivää.

LinkedIn on yksi ammattimaisen verkostoitumisen alusta, jossa osaajat voivat jakaa ideoita, ajatuksia, esittää kysymyksiä ja solmia kontakteja työhön liittyen. Löydettävyys on tärkeä osa työnhaun prosessia ja huolella tehty profiili korostaa ammatillista identiteettiäsi. Millaisen ammatillisen kuvan sinä haluat itsestäsi antaa?

Näitä kysymyksiä pohdimme tässä työpajassa, jossa on mahdollisuus rakentaa LinkedIn perusprofiilia. Koulutuksessa tulee esiin rekrytoijan näkökulma, jotta onnistut kohdentamaan profiilisi oikein rekrytoivien yritysten hakuihin.

Työpajojen kautta on huomattu, kuinka vaikeaa suomalaisen on kehua itseään edes pikkuisen julkisesti.  Saat muilta ryhmäläisiltä ja kouluttajalta tukea ja vahvistusta siihen, että kyllä sinä osaat ja voit sen julkisestikin myöntää. Keskitymme esimerkiksi työkokemuksen riittävään avaamiseen ja osaamisen esilletuomiseen.

Ota mukaan oma läppäri tai tabletti, jolla saa nettiyhteyden.

 

Valmennuksen sisältö:

 • Perusasetusten säätö
 • Eri tallennusosioiden käyttö ja järjestys
 • URL-osoitteen siistiminen
 • Kuva ja taustakuva
 • Pääotsikon merkitys ja näkyvyys
 • Profiiliteksti houkuttelevaksi
 • Ryhmät ja niihin liittyminen
 • Työpaikat ja yritystiedon haku
 • Paikkavahti ja muut työnhakuun liittyvät asetukset
 • Haku LI kautta suoraan avoimiin tehtäviin

 

Kouluttaja Teija Hoppe, HR Room, on työskennellyt henkilöstöhallinnon parissa yli 20 vuotta ja yrittäjänä vuodesta 2014. Hän on toiminut pitkään akateemisten uraohjaajana sekä HR Managerina ja henkilöstökonsulttina. Hänellä on vahva uraohjauksen

ja perinteisen työnhaun käytännön osaaminen ja kouluttajakokemus. Hän on erikoistunut korkeakoulutettujen uraohjaukseen ja auttanut yli tuhatta osaajaa tunnistamaan vahvuutensa ja markkinoimaan omaa osaamistaan. Hän on kirjoittanut aiheesta kirjan Työnhakuopas Mitä, miten, missä? yhdessä Tom Laineen kanssa.

Työssään IT-alan projektiyrityksessä henkilöstöpäällikkönä hän vastasi käytännön tasolla rekrytoinnista ja nykyisessä työssään hän käy jatkuvasti vuoropuhelua työnantajien kanssa siitä, millaista osaamista he hakevat ja mitkä tekijät valinnoissa painottuvat sekä miten työyhteisö toimisi parhaiten yhä kansainvälisemmäksi muuttuvassa toimintaympäristössä. Hänen koulutustaustansa on KTM, AmO ja YAT. Hänen lempikysymyksensä on Miksi?

 

 

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 4.9. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry