LinkedIn pelikirja Workshop

LinkedIn pelikirja Workshop

  • 07.09.2020 13:00 — 07.09.2020 16:00
  • Etätapahtuma

Uratehdas tarjoaa kaikkien työnhakijoidensa käyttöön LinkedIn pelikirjan ja työnhakijan lisäsivut!

Tässä workshopissa käymme yhdessä pohtien läpi pelikirjan ja lisäsivujen tehtäviä.

 

Ennen tapahtumaa saat käyttöösi LinkedIn pelikirjan ja työnhakijan lisäsivut. Saat pelikirjaan kytkeytyviä ennakkotehtäviä ja huom! workshopin kulku perustuu tehtävien tekemisestä saatuihin kokemuksiin, havaintoihin ja kysymyksiin. Tässä workshopissa keskitymme pelikirjan ja lisäsivujen lukuihin 1-3.

 

Workshoppiin osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Valmentajana Tiina Keskinen, Uratehdas.

 

Voit hyödyntää LinkedIn pelikirjaa ja työnhakijan lisäsivuja myös itsenäisesti. Saat materiaalin omaan käyttöösi työnhakuasi tukemaan ilmoittamalla kiinnostuksestasi Uratehtaan kotisivujen kautta.

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.9. klo 12. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle.

Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry