LinkedIn pelikirja ja työnhakijan lisäsivut -materiaali

LinkedIn pelikirja ja työnhakijan lisäsivut -materiaali

  • 11.12.2020 00:00 — 30.12.2020 00:00
  • Materiaali

Uratehdas tarjoaa kaikkien työnhakijoidensa käyttöön LinkedIn pelikirjan ja työnhakijan lisäsivut!

Ilmoita oheisen ilmoittautumislinkin kautta kiinnostuksesi saada materiaali omaa työnhakuasi tehostamaan.

 

Ajantasalla oleva LinkedIn-profiili on yksi työnhaun perusasioista, kun kyseessä on korkeakoulutettu tai vastaavissa tehtävissä työskennellyt työnhakija. LinkedIn pelikirja ja työnhakijan lisäsivut ovat materiaali, jonka avulla käytät LinkedIniä tehokkaammin ja tavoitteellisemmin työnhaussa, omien työllistymismahdollisuuksien parantamisessa ja seuraavan urastepin löydyttyä oman työuran edistämisessä. Tehokkaasti käytettynä LinkedIn ”etsii itse” sinulle osaamistasi vastaavaa työtä. Pelikirja sisältää käytännönläheisiä vinkkejä ja tehtäviä työnhaussa tehokkaiksi todennetuista teemoista. Voit hyödyntää LinkedIn pelikirjaa ja työnhakijan lisäsivuja itsenäisesti oman työnhakusi tueksi.

 

LinkedIn pelikirjan ja työnhakijan lisäsivut on laatinut Juho Toivola. Juho on työ- ja organisaatiopsykologi sekä rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja. Juho tunnetaan yhtenä aktiivisimmista LinkedIn-palvelun tehokäyttäjistä. Hän on työskennellyt mm. Finnairin ja Elisan rekrytoinnista vastaavana johtajana, ja tukenut kymmeniä suomalaisyrityksiä rekrytoinnin kehittämisessä. Rekrytoijien täydennyskouluttajana hänellä on ainutlaatuinen näkymä siihen, miten rekrytointeja eri yrityksissä käytännössä hoidetaan. Lue lisää Juhon kotisivuilta.

 

Voit hyödyntää LinkedIn pelikirjaa ja työnhakijan lisäsivuja itsenäisesti oman työnhakusi tueksi. Voit halutessasi myös osallistua LinkedIn pelikirja Workshoppeihin, joissa käymme yhdessä läpi pala palalta pelikirjan teemoja ja tehtäviä ja ennen kaikkea hyödynnämme osallistujien kokemuksia. Muistathan myös Uratehtaan LinkedIn perusteet Workshopin, jossa käydään läpi oman profiilin ja asetusten tärkeimmät kohdat. Katso tapahtumien seuraavat ajankohdat tapahtumakalenteristamme.

 

Huomaathan, että voidaksesi saada materiaalin käyttöösi, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle.

Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry