Kuinka soitan kylmäsoiton Workshop

Kuinka soitan kylmäsoiton Workshop

  • 10.06.2020 09:00 — 10.06.2020 12:00

Suurin osa työpaikoista täytetään nykyään ns. piilossa eli avoimesta työtehtävästä ei ole ilmoitusta näkyvillä missään. Yksi tapa tavoitella tällaisia avoimia työpaikkoja on ottaa yhteyttä yritykseen / organisaatioon soittamalla. Näin voit parhaassa tapauksessa olla ensimmäinen ja ainoa hakija. Joskus voit päästä tätä kautta jopa rakentamaan itse oman unelmiesi työpaikan. Meistä useimmille tällaisiin ns. kylmäsoittoihin ryhtyminen on ainakin aluksi henkisesti haasteellista. Mutta haasteellisuutta voi kovasti helpottaa suunnittelulla ja harjoittelulla!

Tässä workshop-tyyppisessä koulutuksessa:

  • saat vinkkejä soiton tekemiseen työnhaussa esimerkiksi potentiaaliselle tulevalle työnantajalle
  • rakennat oman lyhyen käsikirjoituksen soittoa varten
  • ja harjoittelet soiton tekemistä

Valmentajana Tiina Keskinen, Uratehdas.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ti 9.6. klo 12 mennessä.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry