Kuinka soitan kylmäsoiton

Kuinka soitan kylmäsoiton

  • 16.02.2021 09:00 — 16.02.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Suuri osa työpaikoista täytetään nykyään ns. piilossa eli avoimesta työtehtävästä ei ole julkista työpaikkailmoitusta näkyvillä välttämättä missään. Piilotyöpaikkaa hakemalla voit parhaassa tapauksessa olla tehtävään ensimmäinen ja ainoa hakija. Voit päästä jopa rakentamaan itse oman unelmiesi työpaikan. Yksi tapa tavoitella piilotyöpaikkoja on ottaa yhteyttä yritykseen tai organisaatioon soittamalla. Meistä useimmille tällaisiin ns. kylmäsoittoihin ryhtyminen on ainakin aluksi henkisesti haasteellista, mutta haasteellisuutta voi helpottaa suunnittelulla ja harjoittelulla!

Tässä workshop-tyyppisessä koulutuksessa:

  • saat vinkkejä soiton tekemiseen työnhaussa esimerkiksi potentiaaliselle tulevalle työnantajalle
  • rakennat oman lyhyen käsikirjoituksen soittoa varten
  • ja harjoittelet soiton tekemistä.

Valmentajana Tiina Keskinen, Uratehdas.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ma 12.2. klo 12.00. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneet saavat Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry