Kiteytä asiantuntijuutesi ja erottaudu eduksesi! (Huom! 2-osainen valmennus)

Kiteytä asiantuntijuutesi ja erottaudu eduksesi! (Huom! 2-osainen valmennus)

  • 08.09.2021 — 08.09.2021
  • Etätapahtuma

Kiteytä asiantuntijuutesi ja erottaudu eduksesi!

keskiviikkona 1.9 klo 9:00- 12:00 ja toinen osa keskiviikkona 8.9. klo 9:00 -12:00

Haluatko kiteyttää asiantuntijuutesi ja osoittaa kuinka osaamisesi osuu suoraan haluamasi työllistävän yrityksen tarpeisiin? Tai haluatko pohtia yrittäjäksi ryhtymistä? Jos kyllä, niin tämä on sinulle tarkoitettu valmennus!

Kannustavassa valmennuksessa tunnistat vahvuuksiasi ja erityisosaamisiasi, jotka toimivat myyntivaltteina työnhaussa tai liiketoiminnan kehittämisessä. Samat osaamiset ovat tärkeitä työsuhteessa tai yrittäjänä toimiessa. Saat hyviä työkaluja mukaasi, joita voit käyttää myöhemminkin. Valmennus toteutetaan kahdessa puolenpäivän jaksossa. Yhdellä ilmoittautumisella osallistut molempiin.

Mukaan pääsee enintään 15 osallistujaa.

Toteuttaja: KTT, dosentti Heidi Keso

HUOM 2-osainen valmennus.

Ilmoittauduthan ajoissa, kuitenkin viimeistään 25.8 klo 12:00

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry