Kiitollisuus – Oikotie onneen ja menestykseen? (toteutus etänä)

Kiitollisuus – Oikotie onneen ja menestykseen? (toteutus etänä)

  • 22.04.2020 10:00 — 22.04.2020 12:00

Menestys on jokaisen saavutettavissa. Ainakin jokaisen erityisen onnekkaan yksilön tai sellaisen, jota on siunattu poikkeuksellisella älyllä, ehtymättömän paksulla rahakukkarolla tai jotka vaan sattuvat tuntemaan ne oikeat henkilöt.

Entä, jos menestykseen ei tarvitakaan onnea, valtavia rahavarantoja, niitä kuuluisia suhteita tai superälyä, vaan jotain ihan muuta? Jotain, mikä on meidän jokaisen ulottuvilla ja joka matkan varrella auttaisi meitä kokemaan enemmän onnellisuutta, näkemään itsemme positiivisemmassa valossa ja luomaan merkityksellisempiä ihmissuhteita.

Kiitollisuus ei ole hyvien aikojen ja onnistumisten lopputulos. Itseasiassa kiitollisuus on erityisen tärkeää ja hyödyllistä juuri silloin, kun elämä näyttää kulkevan pettymyksestä toiseen eikä näköpiirissä ole juurikaan valonpilkahduksia. Vaikkei se varmasti ole aina mukavaa tai helppoa, kiitollisuus on jotain, mitä voimme opetella ja oppia olosuhteistamme riippumatta. Ja se on jotain, mitä todella kannattaa opetella, sillä kiitollisuus on valtava voimavara ja menestyksen ja unelmien saavuttamisen edesauttaja. Eikä kysymys ole jostain, mikä on liian hyvää ollakseen totta, vaan nykytieteen tuomasta tiedosta ja ymmärryksestä.

Olisiko myös sinulla mahdollisuus kiittää itsesi onnistumaan ja menestymään?

 

Johanna Huhtamäki on diplomi-insinööri, valmentaja ja väitöskirjaansa tekevä motivaatio- ja menestystutkija. Syksyllä ilmestyi Johannan ja Vappu Pimiän kirja Valon Antajat, jossa osoitetaan tieteeseen nojautuen, miten kiitollisuus, onnellisuus ja usko itseensä ovat yhteydessä unelmien toteutumiseen ja mahdollisuuteen menestyä.

 

 

 

 

 

Tapahtuma toteutetaan etänä. Osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-linkin ja lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

 

Ilmoittauduthan viimeistään 15.4. klo 12 mennessä. Muistutus: Uratehtaan ulkopuolisten maksullisten kouluttajien pitämiin koulutuksiin ja tapahtumiin tarvitsemme minimimäärän osallistujia täyteen viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa, jotta koulutus toteutuu. Ilmoittautumislinkki pysyy auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana (silloin kun koulutus toteutuu). Muistathan myös ilmoittaa, jos et pääse osallistumaan.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry