Kasvata rekrytoijan mielenkiintoa tarinankerronnan avulla

Kasvata rekrytoijan mielenkiintoa tarinankerronnan avulla

  • 08.12.2020 10:00 — 08.12.2020 11:30
  • Etätapahtuma

Katso tästä lyhyt video, jossa valmentajamme Liisa kertoo tästä koulutuksesta.

Meillä kaikilla on tarina kerrottavana – varsinkin työnhaussa! Kuka muu osaamisestasi voisi kertoa parhaiten kuin sinä itse? Kun tehostat tarinaasi mieleenpainuvalla tarinalla, jäät rekrytoijan mieleen. Tehokkaalla tarinalla on kaksi avainkohtaa: ensinnäkin se vangitsee kuulijan huomion ja toiseksi se kuljettaa meidät tarinankertojan maailmaan.

Ympärillämme maailma muuttuu, uutta tekniikkaa ilmestyy lähes päivittäin ja ympäristömme monimuotoistuu, mutta tarinoiden voima ei kuitenkaan häviä. Tarinankerronta eli Storytelling on väline niin oman osaamisen markkinointiin kuin työnhakuunkin, se on osa työnhaun vahvistamista ja mieleenjäämistä. Webinaarissa opit, kuinka hyödynnät tarinankerrontaa työnhaussa ja urakehityksessä. Tarinankerronta on taito, jota voit kehittää: webinaarista saat 5 vinkkiä käyttöösi, joilla parannat tarinankerrontataitojasi. Ethän puhu lyhyesti 38-vuotiaasta insinööristä, vaan kerro tarina Pekasta, loistavasta Scrum-osaajasta joka sai vietyä epätoivoiselta vaikuttaneen projektin maaliin kaksi viikkoa etuajassa, jolloin asiakkaan budjetti alittui 6000 eurolla?

 

Kouluttajana toimii Liisa Siitonen. Liisa toimii konsulttina ja kouluttajana Xennek Oy:ssä. Liisa auttaa asiakkaitaan menestymään sosiaalisessa mediassa ja digitaalisessa markkinointiviestinnässä. Kouluttajana Liisa on toiminut 9 vuoden ajan ja työkokemusta markkinointiviestinnästä hän on kartuttanut digimedia- ja mainostoimistoista sekä mediataloista.

 

 

 

 

Tapahtuma järjestetään etänä. Webinaari koostuu tunnin alustuksesta ja puolen tunnin kysymys- ja keskusteluosiosta. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Valmennuksen toteutumiseksi tarvitsemme määräaikaan mennessä minimissään tietyn määrän osallistujia, joten ilmoittauduthan viimeistään 1.12. klo 12. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä myös em. ajan jälkeen.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry