Kartoita vahvuutesi!

Kartoita vahvuutesi!

 • 01.03.2021 00:00 — 09.04.2021 00:00
 • Analyysi

Työnhaussa on tärkeää oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen sekä omien vahvuuksien löytäminen. Oman osaamisen ja omien vahvuuksien suhteen olemme helposti ”sokeita” tai ajattelemme syystä tai toisesta kapeasti. Onneksi apuna voi käyttää esim. Uratehtaan valmennuksia ja ryhmiä, kuten Työnhaun sparrausryhmä, henkilökohtaisia uraohjauskeskusteluja sekä erilaisia työkaluja.

Itsetuntemuksen parantamisen, oman motivaation tai ajattelutyylin kartoittamiseen sekä omien vahvuuksien kartoittamisen tueksi Uratehtaalla on käytössä Reiss Motivation Profile -analyysi ja Luontaiset taipumukset -analyysi.

Kumpikin analyyseistä auttaa työnhaussa ja urasuunnittelussa antamalla suuntaviivoja omien vahvuuksiesi hahmottamiseen. Analyysit auttavat myös hahmottamaan millaisissa työtehtävissä ja -tilanteissa parhaiten viihdyt, mihin sitoudut ja millaiset tehtävät tai tilanteet ehkä aiheuttavat haasteita. Kumpikin analyyseistä siis auttaa sinua löytämään oman polkusi ja hakeutumaan oikeanlaisiin tehtäviin.

 

Analyysi on tarkoitettu sinulle, joka mietit esim. jotain näistä seuraavista kysymyksistä:

 • Mitkä ovat vahvuuteni?
 • Mikä minua motivoi?
 • Mitä vastaisin kysymykseen ”miksi haet tätä työpaikkaa”?
 • Mikä on minulle omin ajattelu- ja toimintatyyli?
 • Mikä tuo minulle virtaa ja saa minut ponnistelemaan tavoitteeni eteen?
 • Mitä tulevaan työhöni olisi hyvä sisältyä, jotta jaksan ja voin hyvin?

 

Ilmoittaudu mukaan ja perustele miksi olet hakeutumassa tekemään analyysiä. Parhaiten perustelleet hakijat pääsevät mukaan! Etusijalla ovat henkilöt, joille ei ole vielä tehty Reiss Motivation Profile tai Luontaiset Taipumukset -analyysiä.

HUOM! Mahdollisuus tehdä analyysi on hyvin harvoin tarjolla maksutta, joten tartuthan tilaisuuteen!

 

Aikataulu:

 • Hae mukaan viimeistään maanantaina 15.3.
 • Mikäli sinut valitaan tekemään analyysiä, saat yhteydenoton Uratehtaalta 15.-16.3. ja tiedon siitä kumpaa analyysia sinulle suositellaan tehtäväksi. Samalla sovitaan purkukeskustelun ajankohta maaliskuulle.
 • Saat kartoituksen linkin sähköpostiisi ja teet kartoituksen netissä.
 • Perehdymme yhdessä teemaan sovittuna ajankohtana.
 • Käyt sovitun mukaisesti henkilökohtaisen purkukeskustelun Uratehtaan Tiinan kanssa etänä kartoituksen tuloksista, kesto 1.5 h.

 

 

Huomaathan, että voidaksesi hakea tekemään tätä analyysiä sinun tulee olla ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan vuonna 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, muutkin palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin etätapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry