Kartoita vahvuutesi! – Luontaiset Taipumukset™ -ajattelu ja analyysi haltuun

Kartoita vahvuutesi! – Luontaiset Taipumukset™ -ajattelu ja analyysi haltuun

  • 26.03.2021 09:30 — 26.03.2021 11:30
  • Etätapahtuma

Yhteinen kokoontuminen Luontaiset Taipumukset™ -ajattelun ja analyysin haltuunottamiseksi Kartoita vahvuutesi! -valmennuksessa mukana oleville Uratehtaan työnhakijoille.

 

Tämän etätapahtuman asiantuntijana on yksi analyysin suomalaisista ”isistä” eli Jari Saarenpää. Mukana on myös Uratehtaan Tiina Keskinen. Jari opastaa meitä teemaan, taustaan sekä oman kartoituksen tulkitsemiseen.

Tämän yhteisen kokoontumisen jälkeen keskustelet analyysistäsi, sen hyödyntämisestä ja ennen kaikkea vahvuuksistasi Tiinan kanssa kanssasi sovittuna ajankohtana.

 

 

 

 

Työnhaussa on tärkeää oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen sekä omien vahvuuksien löytäminen. Oman osaamisen ja omien vahvuuksien suhteen olemme helposti ”sokeita” tai ajattelemme syystä tai toisesta kapeasti. Onneksi apuna voi käyttää esim. Uratehtaan valmennuksia ja ryhmiä, kuten Työnhaun sparrausryhmä, henkilökohtaisia uraohjauskeskusteluja sekä erilaisia työkaluja.

Uratehtaalla on käytössä Luontaiset Taipumukset™-menetelmä. Uskomme menetelmän ja analyysin auttavan sinua osana urasuunnitteluasi ja urapolkusi hahmottamisessa. Analyysi auttaa myös hahmottamaan millaisissa työtehtävissä ja -tilanteissa parhaiten viihdyt, mihin sitoudut ja millaiset tehtävät tai tilanteet ehkä aiheuttavat haasteita. Eli menetelmä auttaa osaltaan sinua löytämään oman polkusi ja hakeutumaan oikeanlaisiin tehtäviin.

Luontaiset Taipumukset™-menetelmä keskittyy omien luontaisten ajattelutyyliemme ja vahvuuksiemme löytämiseen sekä hyödyntämiseen. Menetelmän tekijät ja hyödyntäjät uskovat siihen, että ihminen menestyy työssään ja elämässään paremmin omia vahvuuksiaan hyödyntämällä kuin heikkouksiaan korjaamalla. Menetelmä tunnistaa henkilön ajattelun luontaisesti voimakkaimmat osatekijät, joiden varaan hänen kannattaa luontaisia vahvuuksiaan rakentaa. Se ennustaa sitä minkä tyylisiin asioihin mielenkiintomme luontaisesti suuntautuu ja minkä tyylisiä kriteereitä me suosimme päätöksiä tehdessämme. Lue lisää LUONTAISET TAIPUMUKSET™-menetelmästä tästä.

 

Tämä tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, toimivan nettiyhteyden, mikrofonin ja mielellään myös kameran. Ilmoittautuneet saavat Zoom-osallistumislinkin sähköpostiinsa lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Ilmoittaudu mukaan ja perustele miksi olet hakeutumassa tekemään analyysiä. Parhaiten perustelleet hakijat pääsevät mukaan! Etusijalla ovat henkilöt, joille ei ole vielä tehty Luontaiset Taipumukset -analyysiä.

HUOM! Mahdollisuus tehdä analyysi on hyvin harvoin tarjolla maksutta, joten tartuthan tilaisuuteen!

Voit ilmoittautua mukaan, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry