Jos työkyky mietityttää – työnhakijan terveydentilan huomioiminen TE-palveluissa

Jos työkyky mietityttää – työnhakijan terveydentilan huomioiminen TE-palveluissa

  • 23.02.2021 13:00 — 23.02.2021 14:15
  • Etätapahtuma

Mietityttääkö jaksaminen tulevassa työssä? Oletko pohtinut työkykyäsi? Tule kuulemaan työkykykoordinaattori Ilkka Rantasen asiantuntevat vinkit työkyvystä ja esittelyä tarjolla olevista palveluista!

TE-palvelut tukee työnhakijoita, kun tarvitset tietoa mahdollisuuksista saada työtä ja säilyttää työpaikkasi työkyvyn haasteista huolimatta. Tilastollisesti yleisimmät haasteet työssä pärjäämisessä liittyvät tuki- ja liikuntaelinvaivoihin sekä henkiseen jaksamiseen.

Aiheina mm.

  • Miksi omaa työkykyä kannattaa pohtia ja mitä näistä pohdinnoista kannattaa kertoa TE-toimistossa
  • Miten työnhakijan kanssa arvioidaan tilanteeseen soveltuvien palvelujen tarvetta TE-toimistossa
  • Mitä palveluja työkykyyn liittyen on saatavilla
  • Miksi työkykyyn liittyvien haasteiden tiedossa olo on työnhakijalle ennemminkin etu kuin hidaste työllistymiselle

 

Ilkka Rantanen työskentelee työkykykoordinaattorina Pirkanmaan TE-toimistossa ja hänellä on työkokemusta työkyvyn haasteiden parista jo kaukaa viime vuosituhannen puolelta alkaen. Työkykykoordinaattorina Ilkan tehtäviin kuuluu mm. työllistymistä tukevien palvelukokonaisuuksien rakentaminen työnhakijoille hyödyntäen eri toimijoiden tuottamia palveluja sekä kumppanuusverkostoa. Lue lisää TE-palveluiden sivuilta.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ma 22.2. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneet saavat Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry