Irtisanominen kokemuksena Workshop

Irtisanominen kokemuksena Workshop

  • 25.09.2018 14:00 — 25.09.2018 15:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Huom! Tämä tapahtuma jouduttiin tietoteknisten haasteiden vuoksi siirtämään alkuperäisestä ajankohdasta (4.9.) myöhempään ajankohtaan eli 25.9. Ilmoittautumisaikaa on näin ollen myös jatkettu – ilmoittaudu mukaan!

Kuuntelemme ja  katselemme ensin livewebinaarina tunnin mittaisen TJS Opintokeskuksen asiantuntijan pitämän luennon aiheesta.  Sen jälkeen yhdessä keskustelemme uratehtaalaisten kesken luennon herättämistä ajatuksista ja siitä, miten kääntää oma kokemus voimavaraksi kohti seuraavaa työpaikkaa.

 

Luennon tavoite:

Tavoitteena on antaa osallistujille tietoa siitä, millaisia yksilö- ja ryhmädynaamisia ilmiöitä työpaikalla yt-tilanteissa käynnistyy ja miten ne vaikuttavat irtisanomisen jälkeen. Tällä pyritään siihen, että osallistuja oppii paremmin ymmärtämään omaa kokemustaan ja pääsee sen kanssa sinuiksi.

 

Luennon kohderyhmä:

Luento on tarkoitettu niille, joille irtisanomisen kokemus on tai on ollut raskas ja jotka kokevat, että sen jälkivaikutuksen edelleen haittaavat omaa työnhakua ja heikentävät koettua elämänlaatua.

 

Luennon sisältö:

Irtisanominen vaikuttaa eri ihmisiin eri tavoin. Kukaan tuskin odottaa, että se tuntuisi positiiviselta kokemukselta, mutta se miten hyvin tai huonosti työsuhteen päättäminen osataan omalla työpaikalla hoitaa, vaihtelee selvästi. Tällä luennolla perehdymme siihen, millaisia tapahtumia ja prosesseja irtisanovassa työyhteisössä käynnistyy ja pohdimme miten ne vaikuttavat tunteisiin. Puhumme myös siitä, miten ahdistavia kokemuksia voi käsitellä ja kuinka niistä pääsee yli.

Kouluttaja: TJS Opintokeskuksen kouluttaja

Tämä koulutus saa Opetushallituksen opintosetelitukea, joten Uratehdas kerää rahoittajaa varten osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteen, jotka TJS säilytettää koulutuksen jälkeen kirjanpitolain edellyttämä ajan.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry