Rekrytointitapahtuma: ICT-yritykset – Walk for jobs virtual

Rekrytointitapahtuma: ICT-yritykset – Walk for jobs virtual

 • 06.10.2021 08:00 — 06.10.2021 11:30
 • Etätapahtuma

Huom! ICT-yhtiöiden Walk for jobs Virtual -tapahtuma on valitettavasti peruutettu. Ilmoitamme ilmoittautuneille asiasta erikseen. Osallistuthan sen sijaan Suorahaku, headhunting ja henkilöstövuokraus -tapahtumaamme 5.10 klo 12.30-16:

https://uratehdas.fi/tapahtumat/henkilostovuokrausyritykset-walk-for-jobs-virtual/

———————————————————

 

Walk for jobs – etätapahtumana! Aiheena 6.10.2021 aamupäivällä klo 8.00-11.30 on ICT-YRITYKSET ja heidän tarjoamat työmahdollisuutensa. Tule tapaamaan Zoomiin viittä ICT-alan yritystä, jotka rekrytoivat juuri nyt!

Ilmoittautuminen sivun alalaidan lomakkeella.

Tuomme Uratehtaan jo monena vuotena järjestämän Walk for jobsin Pyynikin urheilukentältä virtuaali- eli etätapahtumaksi. Walk for jobsissa kantava teema on toimia tapahtumana, jossa korkeakoulutetut työnhakijat ovat kohdanneet työpaikkoja ja koulutusta tarjoavat yritykset ja tahot rennossa ilmapiirissä. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan pilottitapahtumana etänä.

Avainasemassa on myös työnhakijoiden & yritysten edustajien kanssa tapahtuneet keskustelut ja ”match making” työnhakijoiden tulevaisuuden suuntien selvittämistä ajatellen. Pääset keskustelemaan suoraan pienryhmissä viiden ICT-alan yrityksen edustajan kanssa. Jos sopiva match löytyy, työhaastattelu odottaa sinua.

Aikataulu

 • Klo 8.00 Tervetuloa! Samalla jokaisen mukana olevan organisaation  lyhyt esittely
 • Klo 8.30-11.00 Pienryhmäkeskusteluita, joka ryhmässä 10 työnhakijaa + 1 yrityksen edustaja
  • Klo 8.30-9.00 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 9.00-9.30 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 9.30-10.00 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 10.00-10.30 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 10.30-11.00 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
 • Klo 11.00-11.30 Yhteinen lopetus ja Q&A

Walk for Jobs Virtual ICT:ssä pääset keskustelemaan Sinun työmahdollisuuksistasi seuraavien yhtiöiden edustajien kanssa:

BearIT

Kovaa osaamista pehmein arvoin! Olemme ohjelmisto- ja työelämäpalveluiden moderni asiantuntijayritys. Meitä leimaa poikkeuksellisen mittava kokemus ohjelmistoalalta, digitalisaatiosta sekä ainutlaatuinen kyky tunnistaa huikeaa osaamista. Hyödynnämme niitä ennakkoluulottomasti uusien, hyvää tekevien ratkaisujen kehittämisessä.

Etteplan MORE

Meillä on jatkuva tarve uusille ohjelmistosuunnittelijoille ja mobiilikehittäjille, mutta aika ajoin meiltä löytyy uramahdollisuuksia myös muille asiantuntijoille. Katso avoimet työpaikat Etteplan MOREssa. Jos et löydä sivuiltamme juuri itsellesi sopivaa työpaikkaa, kuulemme sinusta mieluusti avoimessa hakemuksessa!

Atoz

Olemme digitalisaatiopalveluihin erikoistunut tamperelainen ohjelmistoyritys ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea. Palveluitamme ovat mm. räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, testiautomaatio, laadunvarmistus, web-kehitys ja projektinhallinta. Asiakas on aina toimintamme keskiössä ja ratkaisumme varmistavat aina parhaan vastineen investoinnille.

Triuvare

Kokonaisvaltaista IT-kumppanuutta! Tarjoamme oikeat ja huolettomat tietotekniikkaratkaisut, jotka ennaltaehkäisevät ongelmia ja tehostavat organisaatiosi toimintaa, jotta voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi.

ALTEN Finland

ALTEN Finland tarjoaa vahvaa osaamista mm. IT- ja teknologia-aloille. Asiantuntijoitamme yhdistää halu kuulua Euroopan johtavaan teknologiayhteisöön, joka perustuu luovuuteen, innovointiin sekä uusien ideoiden löytämiseen. ALTEN Finland arvostaa työntekijöidensä osaamista tarjoamalla asiantuntevan työyhteisön lisäksi ponnahduslaudan omien kykyjen kehittämiseen.

Työnhakijoiden ilmoittautuminen: Ilmoittaudu nyt syöttämällä tietosi!

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry