Houkutteleva työhakemus

Houkutteleva työhakemus

  • 10.12.2020 11:00 — 10.12.2020 12:30
  • Etätapahtuma

Tiedätkö, minkälainen työhakemus herättää vastaanottajan kiinnostuksen? Miten voit osoittaa motivaatiotasi hakukirjeessä? Entä mitkä ovat CV:n ja hakukirjeen erot?

Työpajassa/koulutuksessa katsotaan, miten kirjoitetaan lukijaa puhutteleva työhakemus, jota voit käyttää sekä tiettyä työpaikkaa haettaessa että avoimia hakemuksia tehdessä.

 

Valmentajana toimii uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara. Hänellä on pitkä kokemus korkeasti koulutettujen urista ja työnhausta. Heiniä kiinnostaa urahyvinvoinnin lisäksi erityisesti ilmiöpohjaiset osaamistarpeet ja monimuotoiset roolit tulevaisuuden työelämässä, sekä se, miten voimme tehdä kestäviä urapäätöksiä. Parhaillaan hän toimii osaamispalveluiden asiantuntijana Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKAssa. Lue lisää Heinistä LinkedInissä.

 

 

 

 

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ke 9.12. klo 12.00. Tapahtuma toteutetaan etänä. Ilmoittauduttuasi saat tapahtuman yhteystiedot lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle.

Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry