Hissipuhe Workshop

Hissipuhe Workshop

  • 02.02.2021 09:00 — 02.02.2021 11:30
  • Etätapahtuma

Miten kerrot omasta osaamisesta lyhyesti niin, että keskustelukumppanisi alkaa spontaanisti kysellä lisätietoja sinusta? Hyvä hissipuhe on lyhyt ja ytimekäs sekä kertoo, miten rekrytoija tai yritys hyötyy sinun osaamisestasi. Se sisältää myös koukun, joka saa rekrytoijan haluamaan kuulla lisää.

Tule tekemään oma hissipuheraakile ja työstämään sitä eteenpäin työnhakijakollegojen palautteen avittamana. Tämän käytännönläheisen työpajatyyppisen tapahtuman tarkoituksena on selkeyttää ja kiteyttää omasta osaamisesta kertomista sekä luoda sinulle käyttöön hissipuhe.

Tapahtuma sisältää pienen ennakkotehtävän.

Valmentajina Tiina Keskinen, Uratehdas.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ma 1.2. klo 12.00. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa. Saat myös ennakkotehtävän sähköpostitse.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry