Rekrytointitapahtuma: Suorahaku, headhunting sekä henkilöstövuokraus – Walk for jobs Virtual

Rekrytointitapahtuma: Suorahaku, headhunting sekä henkilöstövuokraus – Walk for jobs Virtual

 • 05.10.2021 12:30 — 05.10.2021 16:00
 • Etätapahtuma

Walk for jobs – etätapahtumana! Tapahtuma toteutuu!

Aiheena 5.10.2021 iltapäivällä klo 12.30-16.00 on SUORAHAKU-, HEADHUNTING- JA HENKILÖSTÖVUOKRAUSYRITYKSET

Ilmoittautuminen sivun alalaidan lomakkeella. Sinun ei tarvitse olla Uratehtaan asiakas ollaksesi mukana tapahtumassa, riittää että olet työtön työnhakija tai opiskelija!

Tuomme Uratehtaan jo monena vuotena järjestämän Walk for jobsin Pyynikin urheilukentältä virtuaali- eli etätapahtumaksi. Walk for jobsissa kantava teema on toimia tapahtumana, jossa korkeakoulutetut työnhakijat ovat kohdanneet työpaikkoja ja koulutusta tarjoavat yritykset ja tahot rennossa ilmapiirissä. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan pilottitapahtumana etänä.

Avainasemassa on myös työnhakijoiden & yritysten edustajien kanssa tapahtuneet keskustelut ja ”match making” työnhakijoiden tulevaisuuden suuntien selvittämistä ajatellen. Pääset keskustelemaan suoraan pienryhmissä Zoomin ja nettikameran välityksellä viiden työpaikkoja tarjoavan organisaation edustajan kanssa.

Aikataulu:

 • Klo 12.30 Tervetuloa! Samalla jokaisen mukana olevan organisaation  lyhyt esittely
 • Klo 13.00-15.30 Pienryhmäkeskusteluita, joka ryhmässä 10 työnhakijaa + 1 yrityksen edustaja
  • Klo 13.00-13.30 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 13.30-14.00 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 14.00-14.30 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 14.30-15.00 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 15.00-15.30 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
 • Klo 15.30-16.00 Yhteinen lopetus ja Q&A

Walk for Jobs Virtual Suorahaku/henkilöstövuokrausyhtiöt -osiossa pääset keskustelemaan Sinun työmahdollisuuksistasi seuraavien yhtiöiden edustajien kanssa:

 

aTalent Recruiting

Yhdistämme osaavat tekijät oikeisiin yrityksiin! aTalent on kaupallisen-, teknisen sekä teknologia-alan asiantuntijarekrytointiin erikoistunut yritys. Olemme 100 % opiskelija- ja alumnijärjestöjen (Tuotantotalouden kilta Prodeko ry, Aalto-yliopiston kauppatieteiden ylioppilaat KY ry sekä Prodekon Alumnit ry) omistuksessa, minkä ansiosta tavoitamme erinomaisesti korkeakoulutetut asiantuntijat. Rekrytoimme asiakkaillemme osaajia niin harjoittelijan, päällikön, asiantuntijan kuin johtajankin rooleihin. Rekrytointiprosesissamme panostamme erityisesti laatuun sekä ensiluokkaiseen hakijakokemukseen. Tutustu avoinna oleviin tehtäviin nettisivuillamme: https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat

Eilakaisla

Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin joko suoraan asiakkaalle työsuhteeseen tai vuokrattuna työntekijänä Eilakaislan kautta. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan. Haluamme olla Suomen vahvin henkilöstöalan palveluja tarjoava kotimainen yritys, ja meillä on selkeät arvot ja tavoitteet toimintamme pohjana. Arvomme; laatu, asiakaskeskeisyys, yrittäjyys, taloudellisuus ja jatkuva kehittyminen muodostavat tukipilarit niin sisäiselle kuin asiakasyhteistyöllekin.

Go On -yhtiöt

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Kun etsit työtä, me autamme. Toimitamme työntekijöitä kaikille aloille ja kaiken tasoisiin tehtäviin, suorarekrytointeina sekä henkilöstövuokrauksen kautta. Olemme etsineet Pirkanmaan alueella viimeisen vuoden aikana mm. ostokoordinaattoria, tuotantopäällikköä, myymälävastaavaa, IT-järjestelmäasiantuntijaa, sisällöntuottajaa, asiakkuuspäällikköä, taloushallinnon assistenttia, myyntiassistenttia, aluemyyntiedustajaa, toimistosihteeriä, franchising-yrittäjää sekä myynti-insinööriä.

InHunt

Suomen suurin suorahakutoimija!  InHunt on luotettava paikallinen osaaja suorahauissa, rekrytoinneissa ja uudelleensijoituspalveluissa. Toimimme vahvasti Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, sekä valtakunnallisesti, että kansainvälisesti InHunt World-verkostojemme kautta. Tule juttelemaan kokeneille headhuntereille ja kuulemaan InHuntin kautta saatavilla olevista mahdollisuuksista.

Mentek Advisors

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Eri aloilla toimivien asiakkaidemme kautta meillä on tarjolla mielenkiintoisia tehtäviä niin asiantuntija-, esihenkilö- kuin johtotasollekin. Meillä on paljon toimeksiantoja Pirkanmaalla, mutta myös muualla Suomessa. Käy tutustumassa meihin kotisivuillamme: https://mentek.fi/

Ilmoittauduthan ennen su 3.10! Ilmoittautuminen on auki niin pitkään, kuin alla oleva lomake on näkyvillä.

Ilmoittaudu nyt syöttämällä tietosi:

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry