Henkilökohtaisen talouden hallinta muutoksessa

Henkilökohtaisen talouden hallinta muutoksessa

  • 03.06.2020 09:00 — 03.06.2020 12:00

 

Koulutuksessa puhutaan rahasta arjen ilmiönä ja siihen liittyvistä uskomuksista ja mystiikasta. Pääpaino on työelämän muutoksien vaikutus Sinun raha-arkeesi. Työelämän ja oman uran muutokset vaikuttavat väistämättä jollakin tavalla henkilökohtaiseen talouteen – tämä on hyväksyttävä ja ennakoitava mahdollisimman nopeasti erityisesti silloin, kun muutos on alaspäin: esim. jäädessäsi palkkatyöstä ansiosidonnaiselle päivärahalle ja näin ollen käytössä on enää 60-70 % aiemmista tuloista tai ottaessasi vastaan matalapalkkaisemman työn.

Käymme mm. läpi millaisilla periaatteilla, painotuksilla ja käytänteillä omaa/perheen arjen taloutta hallitaan ja miten varaudutaan yllätyksiin – ja jos yllätys on jo käsissä, miten henkilökohtaista taloutta suunnitellaan ja reagoidaan muuttuvaan tilanteeseen. Koulutuksessa käydään myös läpi konkreettinen tulo- ja menoarviomalli (kouluttajan budjettipohja), jonka saat käyttöösi.

Koulutuksen tavoitteena on, että hoksaat raha-arjessasi mahdolliset muutostarpeet ja koet voimaantumista ja hallinnan tunnetta raha-asioitasi kohtaan. Koulutus ei ole velka- tai sijoitusneuvontaa tai arjen säästövinkkejä, vaan oman talouden budjetointiin ja muutoshallintaan keskittyvä opastus käytännönläheisin opein ja valmiin budjettipohjan kera.

 

Valmentajana toimii Pia Klemetti. Pia on henkilöstöjohtamisen ja HR:n ammattilainen 20 vuoden kokemuksella. Hän on humanisti liike-elämässä – ja toisin päin. Hänellä on humanistinen korkeakoulututkinto, henkilöstöpäällikön pätevyys ja uraohjauksen erikoistumisopinnot. Päivätyössään Pia toimii kansainvälisen teknologia-alan kasvuyrityksen HR-johtajana.

Pian intohimo on rahataidot ja hän pitää missionaan rahapuheen mystifioinnin purkamista ja ihmisten voimaantumista arjen raha-asioissa. Pia puhuu rahasta neutraalisti, mahdollistajana, jonka kanssa toimitaan eri tavoin eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Lue Piasta lisää www.piaklemetti.com / https://www.linkedin.com/in/piaklemetti/.

 

Tapahtuma toteutetaan etänä. Osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 27.5 klo 12. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry