Healthtech Academy rekrytoiva koulutusohjelma -info

Healthtech Academy rekrytoiva koulutusohjelma -info

  • 07.11.2018 14:00 — 07.11.2018 15:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Healthtech Academy on rekrytoiva koulutusohjelma, jonka kautta etsitään terveysteknologia-alan tulevia ammattilaisia monipuolisiin tehtäviin Pirkanmaalla toimiviin yrityksiin. Koulutusohjelma alkaa joulukuussa 2018 ja sen kesto on puoli vuotta.

Ohjelman aikana osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien. Tämän lisäksi puoleen vuoteen sisältyy koulutuspäiviä ja oppimistehtäviä terveysteknologia-alan ja -asiantuntijuuden vahvistamiseksi.

Työhallinnon kanssa yhteistyössä järjestettävän Healthtech Academy -koulutusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting.

Tilaisuudessa voit toki kysyä muutakin esimerkiksi Saraseen liittyvää Pauliinalta.

Lue lisää koulutusohjelmasta

Tilaisuudessa asiasta kertoo Pauliina Pohjola, Saranen Consulting.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.11. klo 12

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry