Haluatko nähdä metsän puilta teknologiaviidakossa? Full Stack -koulutusinfo

Haluatko nähdä metsän puilta teknologiaviidakossa? Full Stack -koulutusinfo

  • 10.09.2020 13:00 — 10.09.2020 15:00
  • Etätapahtuma

Tässä on erinomainen mahdollisuus tähdätä ohjelmistosuunnittelijan uralle tai päivittää vanhentuneet taidot!

Koulutus kannustaa sinua näkemään metsän puilta teknologiaviidakossa ja löytämään oikeat teknologiat oikeaan käyttötarpeeseen ja lopulta työllistymään alan tehtäviin.

Tavoitteenasi on oppia toteuttamaan nykyaikainen verkkopohjainen tietojärjestelmä mahdollisimman valmiista komponenteista joko taustajärjestelmäkehittäjän, käyttöliittymäkehittäjän tai molempien rooleissa. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä perusymmärrys modernin verkkopohjaisen taustajärjestelmä- ja käyttöliittymäsuunnittelun perusongelmista ja niiden ratkaisuista. Kurssilla opit nykyaikaisiin järjestelmätoteutuksiin liittyvät teoreettiset suunnitteluongelmat ja niiden yleiset ratkaisut sekä ratkaisuihin soveltuvat työkalut. Teoreettinen viitekehys yhdistettynä vallitsevien käytäntöjen pohdintaan antaa sinulle hyvät valmiudet arvioida ja oppia nopeasti erilaisia toteutusteknologioita.

 

Ideal Learning Oy:n, Pirkanmaan TE-toimiston ja Pirkanmaan ELY-keskuksen yhteistyössä järjestämä Full stack -kehittäjän koulutus saa jo kolmannen toteutuksensa, kun uusi kurssi alkaa 19.10.2020. Aiempien kurssien osallistujia on työllistynyt mm. ohjelmistosuunnittelutehtäviin, tuoteomistajaksi, DevOps-tekijöiksi tai UX-asiantuntijoiksi riippuen omasta taustasta ja mielenkiinnon kohteista. Yleensä em. rooleissa on oleellista ymmärtää ohjelmistotuotannon prosessi ja saada kokemusta siitä, mitä ohjelmistojen tekeminen on ja miten tekeminen liittyy omaan vähemmän tekniseen rooliin.

 

Tule online-infoon katsomaan, mitä koulutus pitää sisällään, kuulemaan kurssin opettajan Juuso Vuorisen mietteitä sekä keskustelemaan voisiko koulutus sopia juuri sinulle. Koulutuksen hakuaika päättyy 22.9.2020.

Lue lisätietoa Ideal Learning Oy:n sivuilta ja TE-palveluiden sivuilta.

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.9. klo 12. Ilmoittautuneet saavat Zoom-yhteystiedot lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry