Haluatko Data-analytiikan osaajaksi? Saranen Consultingin koulutusinfo

Haluatko Data-analytiikan osaajaksi? Saranen Consultingin koulutusinfo

  • 08.09.2020 14:30 — 08.09.2020 15:30
  • Etätapahtuma

Pirkanmaalla Sarasen Consulting Oy:n toimesta on alkamassa Data-analytiikan rekrytoiva koulutusohjelma. Tule kuulemaan lisätietoja ja keskustelemaan ohjelmista. Haku ohjelmaan päättyy Pirkanmaalla 15.9. ja infotilaisuus on hyvä mahdollisuus kuulla ja kysyä toteutuksesta tarkemmin. Hakemus kannattaa jättää viipymättä.

Kiinnostaako sinua uusi työ asiantuntijakoulutuksen siivittämänä? Havitteletko urasta data-analytiikan, datan visualisoinnin, raportoinnin, tietokantakehityksen tai digitaalisen markkinoinnin parissa? Nyt, jos joskus, on oikea hetki kouluttautua ja aloittaa uusi työ data-analytiikkaosaajana.

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän töitä. Data-analytiikan ja tiedolla johtamisen merkitys korostuukin kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin nyt, kun markkinat ovat myllerryksessä ja digitalisaatio kiihtyy entistä vauhdikkaammin. Uusista osaajista on nyt suurempi kysyntä kuin koskaan.

Saranen Consultingin yhteistyöyritykset etsivät rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä eri toimialojen osaajia kasvamaan erilaisiin rooleihin tunnistamaan, kehittämään, ymmärtämään ja johtamaan data-analytiikan valjastamista yritysten käyttöön. Roolit voivat olla teknisempiä tehtäviä, joissa teknologiatuntemus, tietojärjestelmien rajapintojen ymmärrys, sekä innostus koodaamiseen korostuvat. Liiketoiminnan kehitystehtävissä hyötyy prosessien tuntemuksesta sekä kiinnostuksesta niiden kehitykseen. Sinun ei välttämättä tarvitse vielä olla valmis asiantuntija – ohjelman aikana sinua autetaan kehittymään uuteen tehtävääsi.

 

Lisätietoja ohjelmasta

Osallistumalla tähän infoon saat lisätietoja ohjelmista, koulutussisällöistä, mukana olevista yrityksistä ja hakemisesta.

Saraselta ohjelmia esittelee Jaakko Kilpeläinen.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 7.9. klo 12.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry