Työhaastattelutreenit ja -valmennus!

Työhaastattelutreenit ja -valmennus!

  • 15.09.2021 12:00 — 15.09.2021 15:00
  • Etätapahtuma

Työhaastattelutreenit ja -valmennus keskiviikkona 15.9. klo 12-15

Valmennus toteutetaan verkossa.

Työhaastattelu on mielenkiintoinen ja kriittinen hetki rekrytointiprosessissa, jota totuuden hetkeksikin monesti kutsutaan.

Se voi olla jännittävä ja stressaavakin kokemus, mutta parhaimmillaan sujuvaa vuoropuhelua työnhakijan ja rekrytoivan organisaation edustajien välillä ja molemmat osapuolet lähtevät tilanteesta viisastuneena miettimään omia johtopäätöksiään.

Mitä työhaastattelussa on odotettavissa, millaisia kysymyksiä siellä esitetään, mitä haastattelija odottaa tilanteelta ja miten kysymyksiin kannattaa vastata? Mm. näihin aiheisiin saat näkökulmia ja aidot haastattelutreenit zoomin välityksellä 15.9 Uratehtaan valmennuksessa.

Valmennuksen toteuttaa Kosolti Oy, Jouni Latva-Pirilä

Ilmoittaudu pikaisesti kuitenkin viimeistään 8.9. klo 12:00

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme.

Jos et ole jo joukossamme, liity uratehtaalle. Saat ilmoittautumisohjeet automaattisesti ilmoittauduttuasi.

Tervetuloa!

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry