Full Stack -kehittäjä -koulutusinfo

Full Stack -kehittäjä -koulutusinfo

  • 11.09.2019 10:00 — 11.09.2019 11:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Full Stack -kehittäjän koulutuksen tavoitteena on oppia toteuttaman nykyaikainen verkkopohjainen tietojärjestelmä mahdollisimman valmiista komponenteista joko taustajärjestelmäkehittäjän, käyttöliittymäkehittäjän tai molempien rooleissa. Koulutus on suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on jonkin verran ohjelmointikokemusta tai muutoin ohjelmoinnin perusteet hallinnassa.

Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä perusymmärrys modernin verkkopohjaisen taustajärjestelmä- ja käyttöliittymäsuunnittelun perusongelmista ja niiden ratkaisuista. Kurssilla opit itse havaitsemaan nykyaikaisiin järjestelmätoteutuksiin liittyvät teoreettiset suunnitteluongelmat ja niiden yleiset ratkaisut sekä ratkaisuihin soveltuvat työkalut. Teoreettinen viitekehys yhdistettynä vallitsevien käytäntöjen pohdintaan antaa sinulle hyvät valmiudet arvioida ja oppia nopeasti erilaisia toteutusteknologioita. Opintojen aikana sinua kannustetaan näkemään metsän puilta ja löytämään oikeat teknologiat oikeaan käyttötarpeeseen sekä löytämään paikkasi työelämässä ohjelmistokehitystehtävissä.

Koulutus toteutetaan ongelmalähtöisellä opetusmenetelmällä kokopäiväisenä monimuoto-opetuksena, joka koostuu noin neljän kuukauden lähiopetusjaksosta ja neljän kuukauden työssäoppimisjaksosta yrityksessä. Kurssilla tehdään paljon ohjelmointiharjoituksia teoriaopetuksen, työpajojen ja ryhmätöiden muodossa. Voit kurssin aikana suuntautua taustajärjestelmän kehittämiseen, käyttöliittymän kehittämiseen tai molempiin. Kurssin teoriaosuuden aikana tutustut kuitenkin sekä taustajärjestelmän että käyttöliittymän toteuttamiseen.

 

Koulutuksen toteuttavat Ideal Learning Oy Pirkanmaan TE-toimisto ja Pirkanmaan ELY-keskus.  Tule Uratehtaalle kuulemaan lisätietoja koulutuksesta, sen sisällöistä ja menetelmistä sekä hakemisesta! Uratehtaalla paikalla Ideal Learning Oy:n Juuso Vuorinen.

 

Koulutuksen haku päättyy 26.9.

 

Lisätietoa TE-palveluiden sivuilta

Lisätietoa järjestäjän sivuilta

 

Ilmoittauduthan viimeistään 10.9. klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry