Fiksu työsopimus – TOTEUTUS ETÄNÄ

Fiksu työsopimus – TOTEUTUS ETÄNÄ

  • 07.04.2020 13:00 — 07.04.2020 14:30

Koulutuksessa saat tietoa työlainsäädännön keskeisistä käsitteistä ja parhaat vinkit työsopimusneuvotteluun.

Opit tarkastelemaan oman työsopimuksesi tärkeitä kohtia ennen allekirjoittamista ja tiedät, mitä työsopimuksen tulisi ja ei tulisi sisältää.

Kouluttaja: Juho-Heikki Leppänen, lakimies / Akavan Erityisalat

 

Osallistumiseen tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme osallistumislinkin lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittaudu viimeistään 31.3. klo 12 mennessä. Tarvitsemme minimimäärän osallistujia täyteen viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa, jotta koulutus toteutuu. Ilmoittautumislinkki pysyy auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry