Esiintymisjännitys kaveriksi työnhaussa -koulutus

Esiintymisjännitys kaveriksi työnhaussa -koulutus

  • 02.10.2018 09:00 — 02.10.2018 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Esiintymistilanteiden jännittäminen on luonnollista. Omaan jännittämiseensä tutustumalla sen kanssa oppii elämään, ja jännittämisestä voi saada myös potkua esiintymiseen.

Saat valmennuksessa tietoa jännittämisen taustatekijöistä ja pääset keskustelemaan jännittämistilanteista. Huomaat miten jännitys helpottaa, kun otat esiintymisen vuorovaikutustilanteena. Teemme työhaastattelutilanteessa onnistumiseen tähtääviä harjoituksia turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Valmennuksen ohjaaja Risto Härkönen on puhetekniikkaan erikoistunut puhevalmentaja. Hänellä on erityisosaamista mm. äänenkäytöstä ja tarinallisuuden hyödyntämisestä asiapuheessa. Voit tutustua Ristoon lähemmin osoitteessa http://www.vokomotiivi.fi/osuuskunta/risto/  ja verkostoitua hänen kanssaan LinkedInissä https://www.linkedin.com/in/harkonenristo

Ilmoittaudu viimeistään 1.10. klo 12 mennessä.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry